EUROOPPA
Would you like to have a cup of English or Irish tea?
Or maybe sunbathe in Gibraltar? As well as visit London?!

Valitse kielikurssisi kohde Euroopassa:

 EUROOPPA
What about visiting two cities? Then choose a course in Gibraltar, Dublin or Southend-on-Sea!

Englanti on suosituin kohdemaamme! TRYcampsin omistaja on vetänyt Englannin kielikursseja jo 20  kesän ajan. Toimintamme on ollut erittäin onnistunutta aloitusvuodestamme 2014 alkaen - eikä kesä 2017 ollut poikkeus, vaikka toimintamme kasvoikin 150%. Kaikki kielikurssimme onnistuivat hyvin ja oppilaiden sekä vanhempien kurssipalaute on ollut erittäin positiivista - olemme pahoillamme, mutta emme ole saaneet oikeasti huonoa palautetta! Tulevan kesän uutuutena ovat aurinkoinen ja lämmin Gibraltar sekä merellinen Etelä-Englannin kaupunki Portsmouth!

Englanti on monella tapaa suuri maa ja sen historia on erittäin värikäs, ja TRYcampsillä pääsetkin tutustumaan moneen sellaiseen kohteeseen, josta olet lukenut ja nähnyt kuvia koulussa tai netissä. Englannin suuruuden vuosista on jäljellä vielä joitakin paikkoja ympärimaailman esim. Gibraltar Espanjan eteläkolkassa.

Monen mielestä englantilaiset ovat äärettömän ystävällisiä ja kohteliaita - se pitää paikkansa. He odottavat sinulta hyviä tapoja ja kohteliaisuussääntöjen sekä -sanojen tuntemista. Tämä on paras paikka opetella pois suomalaisesta jöröydestä ja harjoitella "please" ja "excuse me" -sanojen käyttöä. Monen mielestä brittienglanti on oikea tapa lausua englantia - sitä pääset harjoittelemaan kaikilla TRYcamps-kielileireillä Englannissa ja Irlannissa!

IMG_7005 p

British museum mix

Englanti ja Irlanti ovat kovin vanhoollisia maita. Monet asiat tehdään eritavalla kuin Suomessa. Liikenne kulkee toista puolta, monessa vessassa on edelleen erikseen kuuma- ja kylmävesihana. Heillä on käytössä eri mittausjärjestelmä sekä Englannissa on vielä eri rahakin kuin meillä tai Irlannissa.

Muista, TRYcamps-kielileirille voit lähteä oli englannin osaamisesi mitä tasoa tahansa. Me opetamme sinua tasosi mukaan ja opintoretket opiskelutehtävineen lisäävät osaamistasi. Pyrimme rakentamaan vapaa-ajanohjelman niin, että se on hauskaa, rentouttavaa mutta myös opettavaista. Tarkoitus on, että pääset kuulemaan brittiaksenttia ja käyttämään omaa kielitaitoasia käytännössä. TRY-opettajat ja -ohjaajat, vaikka olisivatkin taustaltaan suomalaisia, puhuvat sinulle pääsääntöisesti englantia. Jos olet nuorempi matkaaja tai kielitaitosi ei ole vielä kovin vahva, kerrotaan kaikki tärkeimmät asiat aina myös suomeksi. On hyvä muistaa, että TRYcamps-leirillä on aina joku joka puhuu ja ymmärtää myös suomea, jos tulee jokin hätä.

VARAA KIELILEIRISI NYT

IMG_7247p

Ilmoittaudu
mukaan
TÄSTÄ !


EUROOPPA
What ever you choose, TRYcamps will make your summer a better place!