THIS IS 100% FEEDBACK!
This is what you get, when you choose TRYcamps!

Give it a TRY and we will make your summer a better place

This is honest feedback - not faked or changed!

Voimme olla iloisia, ylpeitä ja onnellisia! Saamamme palaute on ylittänyt joka vuosi kaikki toiveemme ja odotuksemme. Kesä 2018 oli suuri kasvun vuosi, mutta silti palautteen perusteella TODELLA onnistunut - aivan kuten edellisetkin kesät. Uudistuksemme mm. teknologiaan olivat myös arvostettuja. Iloksemme saimme ennätyspaljon palaavia oppilaita - se kertoo paljon tyytyväisyydestä!

"Joo, kyllä pienen firman on helppo saada hyvää palautetta, kun oppilaitakin on vähemmän!" Ja katin kontit, hyvää palautetta saa suomalaisilta VAIN silloin kuin siihen on aihetta - negatiivista palautetta suomalaiset antavat herkemmin. 

Kiitokset kesän opettajat, ohjaajat ja avustajat - tämä on teidän ansiotanne. Kiitos kuin mahdollistitte omalla persoonallanne TRYcampsin perustajan arvot: TRYcamps syntyi, koska se haluaa olla kaikessa parempi, yksilöllisempi, laadukkaampi ja reilumpi.

Kiitos luottamuksesta vanhemmat ja oppilaat. Työ jatkuu - tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

Suorat lainaukset saamastamme palautteesta, olkaa hyvät!

 

Pidin kurssin ohjelmaa erityisen taitavasti rakennettuna: ensin tutustutaan toisiinsa ja paikkoihin, sitten kunnon retkirypäs (ennen kuin käydään kärsimättömiksi kaiken näkemättä olevan suhteen), sitten kunnon opiskelupläjäys ja taas retket ja shoppailut, sekä hulvaton kurssin lopetus.

Kiitos myös kaikista vapaa-ajan aktiviteeteista ja henkilökunnan sujuvasta heittäytymisestä erilaisiin kotkotuksiin.

Opetus sopi tyttärelleni. Kurssin aikana on kuitenkin tapahtunut valtava harppaus PUHUMISESSA ja itseluottamuksen määrässä. Teemme silloin tällöin edelleen iltalenkin "only in English".
Äiti, 13-vuotias tytär

postgirl


tryteam

 

Isot kiitokset paikallaan. Tytär tykkäsi kielileiristä valtavasti ja sai siitä uutta puhtia englannin opiskeluun sekä rohkeutta puhua englantia. Lisäksi hän sai upeita kokemuksia ja mukavia kavereita. Kovasti on halukas lähtemään kielileirille myös ensi kesänä! 😉
Vanhempana olin erittäin tyytyväinen yksityiskohtaiseen paneutumiseen asioissa. Kaikki oli mietitty ja järjestetty huolella. Vanhempaininfo oli tärkeä. Oli turvallista lähettää lapsi TRYcampsin mukana maailmalle, vähän niin kuin luotettavan naapurin matkaan olisi laittanut.

Luottamus oli kova ja matka oli sen arvoinen.
Äiti, 13-vuotias tytär

 

Kiitos vielä kerran mahtavasta kielikurssista. Järjestelyt olivat erittäin hyvät ja tiedottaminen toimi. Hieno juttu, että "hätämajoitus" leirin jälkeen järjestyi. Henkilökunta oli mukavaa ja rekrytointi onnistunutta. Opetus oli niinikään hyvää. TVT:n käyttö on hyödyllinen juttu ja kiva oli seurata Instagarmista matkakuulumisia.   Suosittelen erittäin lämpimästi TRYcamps-kielileirejä kaikille kiinnostuneille!  

Poika säästää jo uutta kielikurssia varten ja kovasti houkuttelee minua kanssaan Lontooseen. Viesti laadukkaasta kielileiristä menee täällä eteenpäin.
Äiti, 15-vuotias poika
 


IMG_7481 p


"Kiitos kivasta kielikoulu kokemuksesta tyttäremme (nimi poistettu) puolesta ja lämmin kiitos meiltä vanhemmilta teille kaikilla ohjaajille ja opettajille. Olemme otettuja ja onnellisia että että löysimme yrityksenne ja lähetimme tyttären matkaan juuri teidän kauttta. Siitä on poikinut paljon hyvää nuoremme elämään ja arkeen. Kaikin puolin olemme yleisesti ottaen oikein tyytyväisiä; yhteishenki ja ilmeisesti leiriohjelma leikkeineen ym. yhteishenkeen vaikuttavine tekijöineen ( aikuiset, ohjaajat, selkeä säännöt, edellytys reiluun käytökseen) antoi  meidän tyttärelle oikein hyviä ja iloisia muistoja. Petri, sinulla on erityinen taito luoda hyvä yhteishenki ja toivomme sinulle menestystä yrityksen kanssa.
 
Onnistuitte luomaan ilmapiirin jossa näin vanhemman silmin vallitsi luovuus, uskallus ja vapautumisen tunne oppimisessa että heittäytymisessä ohjelmaan.
 
Asiointi oli sujuvaa, henkilökohtaisella tasola varausta tehtäessä, vastaukset omiin pohdintoihin/ mietteisiin sai nopeasti. Laskutus toimi ja mukava kun sai jaettua eriin, kiitos tästä. Hieman ennakkotehtävät ja niiden aikataulutus, loi kuvaa josta tuli "suorituspaineita". Nuoret käytät koulua ja kielileiri on heille/meille ajatus lomalla oppimisesta (tuntui  hieman työläältä kevään rutistuksessa ja ehkä antoi väärän kuvan oppilaalle että sitten leirillä pusketaan "hiki hatussa töitä",  kun käytännössä oppiminen oli rentoa ja opetusta oli sopivasti.) Kiitos hyvästä opetuksesta, esseiden tarkistus ja palautteet olivat tyttären mielestä hyviä ja tärkeitä hänen oppimisen kannalta.
 
Voin lämpimästi suositella Trycampsiä. Isle of wight oli kuulemma upea paikka ja jäin mielttimään että olisiko ensivuonna voinut järjestää jälleentapaamis leirin jos halukkaita löytyy."
Äiti, 16-vuotias tytär.

Erittäin hyvin. Info oli selkeää ja oikea-aikaista. Tuli luottavainen olo kaikin puolin sekä opetuksen että turvallisuuden osalta. Retket olivat ilmeisen kattavia ja antoivat hyvän kuvan Brittiläisestä elämänmenosta. Kiitos kovasti onnistuneesta kielikurssista. Veljeksistä seuraava on lähdössä mukaan kesällä 19.
Äiti, 15-vuotias poika.

Onnistuitte loistavasti. Ehkä parannettavaa on täällä vanhempien päässä ja siinä, että aktiivisesti seuraisimme Edmodoa. Ja kun sitä ei heti ottanut systemaattisesti käyttöön niin välillä oli salasanat hukassa jne. Tässä huomaa tämän sukupolvien välisen eron :). Emme oppineet itse tuntemaan henkilökuntaa, mutta poikamme (nimi poistettu) mukaan kaikki olivat kivoja. Erityisesti kuulemma kiitos Petrille ja aktiiviteettiohjaajille. Ja Tupille! Suosittelisin! Poikamme (nimi poistettu) tulee varmasti ensi vuonna, jos vain suinkin kaikki aikataulut natsaa. Ainut parannusehdotus pojaltamme (nimi poistettu), että applikaatioita voisi käyttää enemmänkin.
Äiti, 12-vuotias poika.IMG_6643 mix p


Pojat olivat tyytyväisiä ja se meille vanhemmille on tärkeintä. Mitään eivät ole moittineet ja retkikohteethan olivat todella upeat. Mietityttää vain olivatko pojat ihmisiksi… Pojat pitivät, että matkassa oli myös miesohjaaja, ja ajattelenkin hänen olleen hyvä roolimalli/aikuinen kaveri teini-ikäisille gangsterinaluille. Näin varmaan jatkossakin kannattaa olla. Suosittelen!.

Äiti, 12 ja 14-vuotiaat pojat

Tyttäreni ei ole muuta tehnytkään kuin kehunut koko kielileiriä ja siellä olleita ihmisiä. Luottamus oli kova - ei tarvinnut kamalasti miettiä, miten leiri tulisi menemään. Voin suositella teitä kaikille! Kiitos vielä kerran kaikille teille hyvästä huolenpidosta ja kiinnostavasta leiristä.
Äiti, 13-vuotias tytär

 

Kaikki sujui oikein mutkattomasti ja hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvä konsepti. Tuntui, että lapsi hyvissä käsissä. Arvostan, että aidosti satsattiin kielen oppimiseen, eikä vain lähdetty pitämään hauskaa. Hauskaa varmasti myös oli ja se on osoitus siitä, että oppimista voi harjoittaa myös vähemmän kurttuotsaisesti 🙂

Kiitos, oikein onnistunut kokemus lapselleni: ikimuistoisia elämyksiä, uusia ystäviä ja rohkeutta käyttää kieltä sekä ripaus itsenäisyyden opettelua matkalla aikuisuuteen!
Äiti, 11-vuotias tytär

Opetus meni lapsen kertoman mukaan hyvin. Matkat sujuivat hyvin, paluumatka olisi ehkä voinut olla aikaisempi (kellonaika). Majoitus vaikutti oikein hyvältä. Retket olivat todella monipuoliset ja niitä oli riittävästi. Henkilökunta esittelyjen ja lapsen kertoman perusteella erinomaista. Ehdottomasti suositellaan TRY-kielileiriä muillekin. Hieman terveellisempää ruokaa olisimme myös kaivanneet, mutta lapsi oli pääosin tyytyväinen. Ja se on tässä tärkeintä. 🙂
Äiti ja isä, 12-vuotias tytär


IMG_5095p


IMG_6028 p

Mielestämme kielileiri onnistui hyvin ja kaikki järjestelyt olivat hoidettu erittäin hyvin. Todella hienoa oli, että retket ja metroliput sisältyivät jo matkan hintaan eikä niitä varten tarvinnut erikseen varata rahaa. Ohjelmaa oli erittäin paljon ja tuntui, että lapset näkivät ja kokivat paljon kahden viikon aikana, mikä on hienoa. Poikani piti kaikista opettajista ja oli hienoa, että lapsilla oli myös ns. “yksityistunti”. Rekrytointi oli erittäin onnistunut.  Suosittelemme erittäin mielellämme TRYCamps-kielileirejä.
Äiti ja Isä, 11-vuotias poika
 
Kaikki täyttä laatua - opetus, ohjaus, turvallisuus, retket... Mahtavaa, että lapset vietiin syömään ravintolaankin - useamman kerrankin. Kaikki sisältyi, mitä lapsi tarvitsi - paitsi tuliaiset!
Isä, 12-vuotias poika

 

Mahtava kielikurssi! Kiitos lapseni yksilöllisestä huomioimisesta, yksityistunneista sekä TVT:n hyödyntämisestä opetussa. Mahtavia tuotoksia! Lapseni oppi todella paljon ja sai paljon innostusta opiskella kieltä myös koulussa. Meillä ihan "inglisiä" vaan puhutaan nykyään - motivaatio on huipussaan. Kavereita tuli lisää. Aktiviteetit olivat onnistuneita ja opintokäyntikohteet olivat loistavia. Ei moitteen sanaa - Keep up the good work!
Äiti, 10-vuotias poika

Tyttäreni lähti matkaan suurin kielioppiaukoin. Hän halusi valmistautua kirjoituksiin. Oppia tuli valtavasti ja korvat aukesivat puheelle. Kiitos, kiitos kiitos - jäämme odottamaan valkolakkia!
Äiti, 17-vuotias tytär


IMG_6951 p

Näin oppilaamme kuvaat TRYcampsiä kirjallisessa palautteessaan:

"Koulupäivät olivat mukavia ja koulu ei ollut tylsää", tyttö 14v

"Opetus oli hyvää, koska opimme monilla eri tavoilla ja sai yksityisopetusta!" Tyttö 13v

"Koulu ei ollut pelkkää kirjoitusta. Prepositiopeli oli paras! Opettajat osas soveltaa opetusta peleihin ulkona ja sisällä. JES!", Tyttö 15v

"Te osaatte opettaa hyvin ja ei tuntunut niin koulumaiselta", tyttö 12v

"Oli kivempaa kuin normaali koulu. Vähän paperihommia. Se miellytti, mutta tultiin oppimaan tänne kummiskin", poika 15v

"Pidin opettajista ja opin paljon uutta", tyttö 11v

"Hyvin järjestelty ja kaikki toimi hyvin. Ihan erillaista kuin perus koulussa ja paljon opetavampaa. Opinta tapa on parempi", poika 14v

"Henkilökunta on mielestäni todella mukavia, ystävällisiä ja luotettavia. Opetus oli todella hyvää opin uusia sääntöjä ja lausumaan hieman paremmi. Mielestäni kielileiri oli hyvin onnistunut ja minulla oli todella kivaa ja tapasin ihania ihmisiä.", tyttö 16v

"Ruusuja koska tämä leiri oli opettava ja hauska vähemmän väkeä kuin XX (toinen kurssijärjestäjä, nimi peitetty) joten se oli enemmän yksilöllistä". Kaikki ohjaajat olivat mukavia, poika 13v.

"Kielileiri oli hyvin toteutettu ja oli hauskaa! Hyvää opetusta! Retkistä Oxford Streetillä shoppailu reissu oli ehkä kivoin! Ei tule mieleen nyt huonointa", tyttö 14v.

"Petri teki opetuksen hauskaksi, mut enemmän ruoka mcärissä. I love TRYcamps and them all", Poika 14v.

"Oli tosi hyvä, ainakin osaavia opettajia! Ei ole valitettavaa!", poika 17v.

"Opetus oli hyvää sillä opetus tyylit ei ollut normaaleja ja paljon kivoja ryhmätöitä. Henkilökunta oli mukavaa ja avuliasta", tyttö 15v.

Hyvää opetusta. Opin paljon uusia asioita. Mahtava kurssi :)", tyttö 16v.

Opetus oli hyvää! Oli mukavaa kun oli opettajina ihmisiä joiden äidinkieli on englanti. Se auttoi opiskelussa ainakin minua. Nautin kielimatkasta paljon. Opin englantia paljon ja sain uusia ystäviä", tyttö 13v.

Oli hyvä kurssi, oli yksityis tunteja. Henkilökunta oli kivaa", tyttö 15v.

Oppilaiden antaman arvosana opettajille ja ohjaajille 4,25/5

 "KIITOS! Olen oppinut todella paljon. Ekana koulupäivänä tuntui, että olen oppinut yhtenä päivänä enemmän kuin koulussa yhdessä viikossa," 12-vuotias tyttö.

"Opin kielikurssilla enemmän kuin koko viime kouluvuonna", poika 13-vuotias.

I am happy, because...

"I did learn so much English"
"I LOVE being here!"
"I am on TRYcamps language course and here is FUN!"
"of the wonderful Emirates air-line cable car and the river boat trip"
"we had Grazy games last evening and I have got new friends"
"here are so many great people and Tesco is so cheap"
"we are going to eat at KFC soon"
"I have learnt so much - so MUCH English"
"I love TRYcamps, summer and Doritos"

Oppilaat jatkoivat palautelausetta nimettömästi!


IMG_7152p


TRYCAMPS
WE ARE LIKED AND LOVED BECAUSE WE FOCUS ON QUALITY & SAFETY!