MAKSAMINEN
Tässä lisätietoa laskutussäännöistämme ja -ehdoistamme

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

TUTUSTU SAAMAAMME PALAUTTEESEEN

TRYcamps-kielikurssn voit maksaa yhdessä, neljässä tai kk-erissä

Meillä onnistuu perhekohtainen laskutus = #BetterQuality

Ilmoittautuminen ja sopimuksen syntyminen

TRYcamps-kielileiri varataan internetsivujen lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Noin kahden viikon kuluttua lähetetään vahvistus valitsemastasi leiristä ja ensimmäinen sähköinen lasku. Ensimmäinen lasku toimii ns. varauslaskuna ja on arvoltaan aina 200 euroa. Laskun yhteydessä saatte tarkan selvityksen TRycampisn säännöstä (mm. laskutus, peruminen, sisältö ym.).  Varauslaskulla on noin kaksi viikkoa maksuaikaa (ellei toisin ole sovittu), jotta TRYcamps-kielileirivaraus ei purkaudu. 

Varausmaksun suorittamalla oppilaan vanhempien ja piTRY Education & TRYcamps in välille syntyy sopimus kielileiripalvelusta. PiTRY Education & TRYcamps vastaa TRYcamps-kielileiristä, mutta omaa oikeuden ulkoistaa tiettyjä kielileiriin liittyviä palveluita toisille palvelujen tuottajille.

 

Sitoudutte TRYcamps kielikurssiin vasta, kun maksatte varauslaskun.

Laskutus

Kielileirin laskutus tapahtuu normaalisti neljässä (4) erässä (varausmaksu sekä tammi-, maalis- ja huhtikuu). Erät ovat erikokoisia. Vanhemmilla on mahdollisuus maksaa kielileiri yhdessä erässä (ei laskutuslisiä), perheen oman toiveen mukaan (asiasta sovitaan ilmoittautuessa) tai kuukausierissä. Koko kielileirin tulee olla maksettuna huhtikuun loppuun mennessä. Laskutus voi kuitenkin olla perhekohtaista näin sovittaessa ennakkoon.

Kaikki laskut lähetetään e-laskuina (pdf) huoltajan antamaan sähköpostitosoitteeseen.

Korko ja laskutuslisä

PiTRY Education & TRYcamps ei laskuta kielikurssimaksun jakamisesta eriin korkoa (0%). Jokaiseen lähetettävään laskuun lisätään kuusi euron (6€) laskutuslisä; ei kuitenkaan varauslaskuun. Toiveesta toimitamme myös paperilaskun, jonka lisämaksun 6€/paperinen lasku.

Kielikurssin maksaminen KK-erissä

Kuukausieriksi voidaan jakaa vain kielikurssin perushinta, ei sen mahdollisia lisäpalveluja. Kuukausieriä voi olla maksimissaan niin monta, kun on kuukausia jäljellä ennen sen vuoden huhtikuuta, jolloin oppilas lähtee kielileirille. Kuukausierässä maksaminen on koroton palvelu, mutta laskutuslisän lisäämme jokaiseen laskuun.

Laskumuistutus

Jokaisesta laskumuistutuksesta laskutamme kuuden (6€) palvelumaksun sekä normaalin viivästyskoron (7%).

Tarkat säännöt saat varauslaskun liitteenä.

 

Sopimuksen purkaminen ja kielikurssin peruminen

PiTRY Education & TRYcampsillä on oikeus perua koko kielileiri, jokin lisäpalvelu (esim. Harry Potter Studio -vierailu), mutta perumisesta on ilmoitettava osanottajille niin pian kuin mahdollista ja koko kielileirin perumisesta viimeistään 1.5.2018. Jos sopimus purkautuu piTRY Education & TRYcampsin toimesta, esimerkiksi kurssien uudelleenjärjestelysyistä tai kurssin perumisesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi, on piTRY Education & TRYcampsin velvollisuutena on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista toista kurssia ja tehdä uusi hintalaskelma. Mahdollinen hintaero joko palautetaan tai laskutetaan asiakkaalta. Jos korvaava kurssi ei miellytä asiakasta, voi asiakas perua koko kielikurssin ja näin palautetaan ennakkoon maksetut maksut (laskutuslisiä ja muistutusmaksuja ei palauteta).

Oppilaalla ja hänen vanhemmillaan on oikeus perua kielileiri 1.3.2019 asti maksutta (laskutuslisiä ja muistutusmaksuja ei palauteta). Mikäli peruminen tapahtuu myömemmin, peritään jo syntyneitä kuluja seuraavasti:

- vähintään 60 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskulut ovat 650€/ UK ja IRL tai 1000€/USA.

- 59 - 35 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskuluina pidätetään 50% maksetuista kielikurssimaksuista (kurssihinta ja lentolippu) ja 100% lisäpalveluna maksetuista retkipalveluista sekä 50% bussilipuista. Laskutuslisiä ei palauteta.

- Alle 35 päivää ennen lähtöä perutusta kielileiristä ja retkipalveluista ei makseta enää hyvitystä. Vain bussilipusta maksetaan 50% hyvitys.

Hinnat, verot, valuutat ja muut mmuutokset

TRY Education & TRYcamps pidättää itsellään oikeuden tehdä nettisivuilla/tiedotteissa ilmoitettuun ohjelmaan ja hintoihin muutoksia piTRY Education & TRYcampsin ja asiakkaan tekemän sopimuksen jälkeenkin, mikäli muutokset johtuvat piTRY Education & TRYcampsistä riippumattomista syistä, kuten julkisten maksujen, verojen, valuuttakurssien ja kuljetuskustannusten muutoksista. Mahdollisen hinnanmuutoksen suuruus riippuu laskutushetken mahdollisesta polttoainelisämaksusta, veronkorotuksesta tai valuuttakurssien muutoksesta.

PiTRY Education & TRYcampsin hinnat perustuvat Suomen pankin 31.7.2018 valuuttakursseihin (1€=0,891£ ja 1€=1,162$) sekä sen hetkiseen verotustasoon. Valuuttakurssit tarkastetaan 1.4.2019 sekä valuuttakurssien mahdollisen rajun vaihtumisen johdosta myös 30 päivää ennen kielileirille lähtöä. PiTRY Education & TRYcamps pidättää oikeuden laskuttaa valuuttalisän, jos punnan/dollarin ja euron valuuttakurssissa tapahtuu muutoksia niiltä osin kuin kulut määräytyvät kohteessa tehtävään leiriohjelmaan ja/tai erilaisiin leirin järjestämiseen liittyviin kustannuksiin, esimerkiksi majoitus, erilaiset liput ja ruokailu. Mikäli valuuttalisä on yli 10% kielileirin kokonaishinnasta (sis. lisäpalvelut), on asiakkaalla oikeus perua koko kielileiri.

 

TRYcamps
#BetterQuality
#StillCheaper
#Study&Travel in Style

Tervetuloa mukaan TRYcamps-kielikurssille!

 


VALITSE LAATU JA PAREMPI HINTA!
Lennämme aina isoilla lentoyhtiöillä - kesällä'18 vain Finnair ja British Airways

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

TUTUSTU SAAMAAMME PALAUTTEESEEN