SUOMALAINEN PERHEYRITYS
Established in 2014, Growing +245% and highly experienced since 1992

25 SYYTÄ VALITA TRYcamps

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

"Give it a TRY" on sloganimme ja se kertoo meidän ja oppilaittemme asenteesta: "Aina pitää yrittää!"

TRYcamps-kielikurssit järjestää suomalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tarjota LAADUKKAAMPI, mutta HALVEMPI tapa opiskella englantia Englannissa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa. Haluamme, että koet olevasi "erityinen" etkä osa suurta oppilasmassaa - meidän koko henkilökuntamme tuntee sinut nimeltä ja sinä heidät!

Meihin voit luottaa. Sen mitä lupaamme, pidämme - AINA!

hats3

Kokemusta yli 20 vuotta
TRYcamps perustettiin 2014, mutta meillä on kokemusta kielikurssien (me puhumme kielileireistä, kuten nimemmekin sanoo) järjestämisestä jo 24 vuotta! Se on paljon se! TRYcampsin perustaja on erittäin kokenut ja arvostettu pedagogi, joka on ollut vuodesta toiseen yksi edellisen työnantajansa (maailman suurin kielikoulu) pidetyimmistä kielikurssiopettajista oppilaiden ja vanhempien palautteen perusteella. Nyt hän on laittanut kaiken kielikurssiosaamisensa TRYcamps-toimintaan ja saavuttanutkin omalla firmallaan valtavasti positiivista palautetta, kiitosta sekä onnistuneita omia TRYcamps-kielikursseja!

Tsekkaa saamamme palaute tästä!

Kesän parhaat viikot
TRYCamps-kielileirillä vietät kesän parhaat viikot mukavassa ja turvallisessa ryhmässä. Haluamme rohkaista sinua kansainvälistymään ja hankkimaan itsellesi paremman kielitaidon ja lisää itsevarmuutta - hauskanpitoa unohtamatta! Kielileirisi päivät kuluvat kuin siivillä, sillä mukavaa ohjelmaa on tarjolla koko ajan. TRycampsillä osallistut myös MasterChef of TRYcamps -toimintaan! Katso ohjelmaesimerkki tästä!

Turvallinen
Tapaat opettajasi ja ohjaajasi lentokentällä. He matkaavat kanssasi kielileirikaupunkiin, jossa tapaat natiivin henkilökuntamme. Kaikki ohjaajat ovat tukenasi ja turvanasi koko kielileirin ajan (24/7). Vanhempasi voivat olla myös turvallisin mielin, sillä meillä on jokaisella leirillä päivystäväpuhelin, johon vastaa aina joku sinun omista ohjaajistasi. TRYcampsillä on myö SafetyPlan, mitä jokainen henkilökunnan jäsen seuraa. Turvallisuutesi on meille ykkösasia!

lauran kuvat TRYcamps 2015 LONDON (883)

walk3

Ikä ja kurssin kesto
TRYcamps-kielieleirit on suunniteltu 9-17-vuotiaille oppilaille. Ryhmäsi koosta ja koostumuksesta riippuen, kuulut juniori- tai senioriryhmään. Kurssikaupungissa oppilaat jaetaan pienryhmiin iän ja osaamisen perusteella. Luonnollisesti eri-ikäisille oppilaille tarjoamme erilaista ohjelmaa sekä vastuuta ja vapautta.

Sinä voit itse päättää kielileirisi pituuden (8, 14, 17, 21 tai 28 päivää).  Jo kahdeksan päivän intensiivileirillä opit paljon uutta, mutta mitä pidempään olet autenttisessa kieliympäristössä, sitä vahvemmaksi kielitaitosi muodostuu. Tärkeitä on kuitenkin sinun oma motivaatiotasosi.

Oikeasti kunnon laatua!
TRYcamps panostaa laatuun. Meille eivät kelpaa hostellit käytävä vessoineen tai opintokäynnit kaupungin ainoaan ilmaiseen museoon. Meidän tavoite on "PARAS KESÄ IKINÄ". Se syntyy korkeatasoisesta opetuksesta, mukavasta majoituksesta, opettavaisista opintoretkistä, vatsanpohjaa kutkuttavasta vapaa-ajanohjelmasta, inspiroivista opettajista sekä mukavista uusista ystävistä oli ikäsi, sukupuolesi tai englannin kielentaitosi mitä tahansa.

TRYcamps kielileirin jälkeen olet itsenäisempi, rohkeampi, monta ihanaa kokemusta ja ystävää rikkaampi sekä tietysti englannin kielitaidoltasi kehittyneempi. Pidämmehän me kielileirisi aikana paljon suullisia harjoituksia ja myös pieniä esitelmiä esim. "The Catwalk", "Am I", "Preposition game", "Anyone", "Icecream challange" tai "Eat the Right Candy"!

Oppiminen + nauraminen = syväoppimista!

fun mix2

teach mic

Parempaa opetusta & yksityistunteja!
Jos haluat oikeasti oppia englantia, valitse TRYcamps:
- opettajamme ovat maisterikoulutuksen omaavia
- opettajamme ovat natiiveja ja suomalaisia
- kurssisi sisältää enemmän oppitunteja (5-6h/p ja 5p/vko)
- asetat omat oppimistavoitteet
- opintokäynnit suunnitellaan ja sidotaan opetukseen 
- kurssisi sisältää myös yksityisoppitunteja (1-2 kertaa/vko)

TRYcampsillä hyödynnämme myös teknologiaa, esim. e-kirjat, sarjakuvat, animaatiovideot. Luokkahuoneemme on varustettu myös tietokoneella ja älytaululla. Teemme erilaisia projekteja ja ryhmätöitä - sää salliessa, teemme oppimistehtäviä ulkona viheriöllä tai rannalla samalla auringosta nauttien. Meillä opiskelu ei ole sidottu luokkahuoneeseen.

Eikä oppiminen lopu, kun oppitunnit ovat ohi. Me viemme sinut mielenkiintoisille opintokäynneille kunnon kohteisiin. Haluamme, että opit myös maasta, sen historiasta ja kulttuurista luonnollisella sekä hauskalla tavalla. Ja älä huoli, heitämme myös repun naulaan ja vaihdamme vapaalle. TRYcamps on hauskanpitoa uusien ystävien kanssa rannalla uiden ja aurinkoa ottaen, shoppaillen, pelaten, hullutellen...

Osaamiskartoitus
Jokainen TRYcamps-oppilas tekee ennen kielileiriään internetissä olevan osaamiskartoituksen. Se EI OLE koe. Osaamiskartoitus sisältää kuuntelua YouTube-videotehtävän muodossa mutta myös tuttuja kirjallisia ja monivalintatehtäviä. Osaamiskartoitus antaa meille tietoa sinun osaamisestasi yksilönä. Valitsemme sen perusteella, mitä opetamme, kertaamme, syvennämme, aloitamme alusta ja mihin panostamme oppituntien aikana. Osaamiskartoitus antaa myös pohjan yksityisoppitunneillesi. Yksityisoppitunneilla harjoittelemme lausumista tai kertaamme juuri niitä kieliopin asioita, joissa sinulla on haasteita. Et yksinkertaisesti voi olla oppimatta!

Me panostamme kielitaitosi aktivoimiseen ja opiskelumotivaation nousuun. Tarvittaessa opetamme sinulle alkeita, kertaamme kieliopin sudenkuoppia, ohjaamme ääntämistäsi sekä annamme ennen kaikkea lisää rohkeutta käyttää englantia.

 

osaamis mix

lauran kuvat TRYcamps 2015 LONDON (1466)

Palautetta ja todistuksia
 
Sinä saat osaamiskartoituksestasi heti palautteen ja näet itsekin omat opiskelutarpeesi. Meillä ei ole myöskään alku- ja loppukokeita, joiden tuloksia et saa edes tietää. Meidän ajatteluumme tämä kilpailijoiden toimintatapa ei sovi: miksi pitää kokeita, jotka eivät hyödytä sinua oppijana? Tämän takia meiltä saat kaksi todistusta:
- kurssitodistuksen
- henkilökohtaisen osaamistodistuksen (Report of Skills & Activity).
Luonnollisesti opettajamme antavat sinulle jatkuvasti palautetta oppimistehtävistäsi - myös vapaa-ajalle, sillä Burger Kingissä vierailuunkin liittyy kielen hyödyntämistä! 🙂

Henkilökunta
Haluamme tarjota sinulle turvallisen tavan lähteä ulkomaille ilman omia vanhempiasi. Henkilökuntamme on eri-ikäisiä:
- vapaa-ajanohjaat vauhdikkaita ja nuoria aikuisia
- opettajat kokeneita sekä osaavia.
Kaikille on yhteistä se, että hymy ja nauru kuuluu jokaiseen päivään - haluamme viettää kanssasi hauskan kielileirin.

Turvallisuutesi on meille niin tärkeää, että TRYcamps EI koskaan lähetä sinua matkaan sellaisen ohjaajan kanssa, kuka ei ole koskaan aikaisemmin tehdyt kielileirityötä. Meillä matkassasi on AINA vähintään yksi kokenut opettaja/ohjaaja. Me panostamme henkilökunnan määrään ja heidän osaamiseen!

 

London 5 p

TRYcamps-lupaus
 
1. Meillä saat enemmän kunnon retkiä,
opetusta, palvelua ja vastinetta rahoillesi.

2. Hintamme ovat kilpailijoita merkittävästi halvempia
(todennäköisesti Suomen halvimmat!) ja silti laatumme parempaa.

3. Emme kerää kohteessa rahaa retkiin ja toimintaan.

#BetterQuality #StillCheaper

VALITSE TRYcamps - 25 SYYTÄ

TUTUSTU KIELIKURSSIYRITYSTEN HINTAVERTAILUUN

Ilmoittaudu mukaan tästä!

IMG_6476 p

hats mix

potter mix2


SUOMALAINEN PERHEYRITYS
Yes, we are quite new as a company, but highly experienced since 1992

25 SYYTÄ VALITA TRYcamps

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU