SUOMALAINEN PERHEYRITYS
Established in 2014, Growing +245% and highly experienced since 1992

25 SYYTÄ VALITA TRYcamps

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

TRYcamps-kielikurssit järjestää suomalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tarjota LAADUKKAAMPI, mutta HALVEMPI tapa opiskella englantia Englannissa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa. Haluamme, että koet olevasi "erityinen" etkä osa suurta oppilasmassaa - meidän koko henkilökuntamme tuntee sinut nimeltä ja sinä heidät!

Meihin voit luottaa. Sen mitä lupaamme, pidämme - AINA!

"Give it a TRY" on sloganimme ja se kertoo meidän ja oppilaittemme asenteesta: "Aina pitää yrittää!"

 

hats3

Kokemusta yli 20 vuotta
TRYcamps perustettiin 2014, mutta meillä on kokemusta kielikurssien (me puhumme kielileireistä, kuten nimemmekin sanoo) järjestämisestä jo 26 vuotta! Se on paljon se! TRYcampsin perustaja on erittäin kokenut ja arvostettu pedagogi, joka on ollut vuodesta toiseen yksi edellisen työnantajansa (maailman suurin kielikoulu) pidetyimmistä kielikurssiopettajista oppilaiden ja vanhempien palautteen perusteella. Nyt hän on laittanut kaiken kielikurssiosaamisensa TRYcamps-toimintaan ja saavuttanutkin omalla firmallaan valtavasti positiivista palautetta, kiitosta sekä onnistuneita omia TRYcamps-kielikursseja. TERVETULOA MUKAAN LAADUKKAMMALLE KIELIKURSSILLE!

Tsekkaa saamamme palaute tästä!

KESÄN PARHAAT VIIKOT
TRYcamps-kielileirillä vietät kesän parhaat viikot mukavassa ja turvallisessa ryhmässä. Haluamme rohkaista sinua kansainvälistymään ja hankkimaan itsellesi paremman kielitaidon ja lisää itsevarmuutta - hauskanpitoa unohtamatta! Kielileirisi päivät kuluvat kuin siivillä, sillä mukavaa ohjelmaa on tarjolla koko ajan. TRYcampsillä ruokailet myös ravintolassa ja osallistut MasterChef of TRYcamps -toimintaan! Katso ohjelmaesimerkki tästä!

TURVALLISEMPI
Tapaat opettajasi ja ohjaajasi lentokentällä - tai keväällä järjestettävässä infossa. He matkaavat kanssasi kielileirikaupunkiin, jossa tapaat natiivin henkilökuntamme. Ohjaajat ovat tukenasi ja turvanasi koko kielileirin ajan (24/7). Vanhempasi voivat olla myös turvallisin mielin, sillä meillä on jokaisella leirillä päivystäväpuhelin, johon vastaa aina joku kurssin omista ohjaajista. Koska ryhmäkokomme ovat pienempiä, oppilaat tuntevat ohjaajansa ja he oppilaansa. Näin et ole osa isoa massaa ja kaikkien olo turvallisempi. TRYcampsillä on myös SafetyPlan - turvallisuus on meille ykkösasia!

 

lauran kuvat TRYcamps 2015 LONDON (883)

walk3

IKÄ JA KURSSIN KESTO
TRYcamps-kielieleirit on suunniteltu 9-18-vuotiaille oppilaille. Ryhmäsi koosta ja koostumuksesta riippuen, kuulut juniori- tai senioriryhmään. Kurssikaupungissa oppilaat jaetaan pienryhmiin iän ja osaamisen perusteella. Luonnollisesti eri-ikäisille oppilaille tarjoamme erilaista ohjelmaa sekä vastuuta ja vapautta.

Sinä voit itse päättää kielileirisi pituuden (8, 14, 17, 21 tai 28 päivää). Jo kahdeksan päivän intensiivileirillä opit paljon uutta, mutta mitä pidempään olet autenttisessa kieliympäristössä, sitä vahvemmaksi kielitaitosi muodostuu. Tärkeitä on kuitenkin sinun oma motivaatiotasosi.

PAREMPAA LAATUA!
TRYcamps panostaa laatuun. Meille eivät kelpaa hostellit käytävä vessoineen tai opintokäynnit kaupungin ainoaan ilmaiseen museoon. Meidän tavoite on "PARAS KESÄKIELIKURSSI IKINÄ". Se syntyy korkeatasoisesta opetuksesta, mukavasta majoituksesta, opettavaisista opintoretkistä, vatsanpohjaa kutkuttavasta vapaa-ajanohjelmasta, inspiroivista opettajista sekä mukavista uusista ystävistä oli ikäsi, sukupuolesi tai englannin kielentaitosi mitä tahansa. TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN!

TRYcamps kielileirin jälkeen olet itsenäisempi, rohkeampi, monta ihanaa kokemusta ja ystävää rikkaampi sekä tietysti englannin kielitaidoltasi kehittyneempi. Pidämmehän me kielileirisi aikana paljon suullisia harjoituksia ja myös pieniä esitelmiä esim. "The Catwalk", "Am I", "Preposition Game", "Anyone", "Ice-Cream Challange" tai "Eat the Right Candy"!

Oppiminen + nauraminen = syväoppimista!

fun mix2


PAREMPAA JA ENEMMÄN
Enemmän opetusta, yksityisopetusta, enemmän henkilökuntaa, todistuksia...

teach mic

PAREMPAA OPETUSTA JA YKSITYISOPETUSTA
Jos haluat oikeasti oppia englantia, valitse TRYcamps:
- opettajamme ovat maisterikoulutuksen saaneita ammattilaisia
- opettajamme ovat natiiveja ja suomalaisia
- kurssisi sisältää enemmän oppitunteja (5h/p ja 5p/vko)
- asetat omat oppimistavoitteet
- voit esittää kertausaiheita ja opetustoiveita
- opintokäynnit suunnitellaan ja sidotaan opetukseen
- kurssisi sisältää myös yksityisopetusta (1-2 kertaa/vko)

TRYcampsillä hyödynnämme myös teknologiaa, esim. e-kirjat, sarjakuvat, animaatiovideot. Luokkahuoneemme on varustettu myös tietokoneella ja älytaululla. Teemme erilaisia projekteja ja ryhmätöitä - sään salliessa, teemme oppimistehtäviä ulkona viheriöllä, kahvilassa tai rannalla samalla auringosta nauttien. Meillä opiskelu ei ole sidottu luokkahuoneeseen.

Eikä oppiminen lopu, kun oppitunnit ovat ohi. Me viemme sinut mielenkiintoisille opintokäynneille kunnon kohteisiin. Haluamme, että opit kurssimaasi historiasta ja kulttuurista luonnollisella sekä hauskalla tavalla. Ja älä huoli, heitämme myös repun naulaan ja vaihdamme vapaalle. TRYcamps on hauskanpitoa uusien ystävien kanssa rannalla uiden ja aurinkoa ottaen, shoppaillen, pelaten, hullutellen...

OSAAMISKARTOITUS
Jokainen TRYcamps-oppilas tekee ennen kielileiriään internetissä olevan osaamiskartoituksen. Se EI OLE koe. Osaamiskartoitus sisältää kuuntelua YouTube-videotehtävän muodossa mutta kirjallisia ja monivalintatehtäviä. Osaamiskartoitus antaa meille tietoa sinun osaamisestasi yksilönä. Valitsemme sen perusteella, mitä opetamme, kertaamme, syvennämme, aloitamme alusta ja mihin panostamme oppituntien aikana. Osaamiskartoitus antaa myös pohjan yksityisopetuksellesi, vaikkakin yleensä oppilaat valitsevat ääntämisen harjoittelun (ja sehän on loistava aine). Yksityisoppetuksessa harjoittelemme ja kertaamme juuri niitä asioita, joissa sinulla on haasteita. Et yksinkertaisesti voi olla oppimatta!

Me panostamme kielitaitosi aktivoimiseen ja opiskelumotivaation nousuun. Tarvittaessa opetamme sinulle alkeita, kertaamme kieliopin sudenkuoppia, syvemmämme osaamistasi (poikkeusten poikkeukset) sekä annamme lisää rohkeutta käyttää englantia.

 

osaamis mix

lauran kuvat TRYcamps 2015 LONDON (1466)

PALAUTETTA JA TODISTUKSIA
Saat osaamiskartoituksestasi heti palautteen ja näet itsekin omat opiskelutarpeesi. Opettajamme antavat kehittymisestäsi raportin kurssin lopussa. Meillä ei ole alku- ja loppukokeita, joiden tuloksia et saa edes tietää. Meidän ajatteluumme tämä kilpailijoiden toimintatapa ei sovi: miksi pitää kokeita, jotka eivät hyödytä sinua oppijana? Tämän takia meiltä saat kaksi todistusta:
- kurssitodistuksen
- henkilökohtaisen osaamistodistuksen (Report of Skills & Activity).
Luonnollisesti opettajamme antavat sinulle jatkuvasti palautetta oppimis-, essee-, sanasto ja projektitehtävistäsi - myös vapaa-ajalle, sillä ravintolassa syödessäkin pääset harjoittelemaan kietä 🙂

HENKILÖKUNTAMME
Suomalaisena yrityksenä tarjoamme turvallisen tavan lähteä kielikurssille ulkomaille ilman omia vanhempia. Henkilökuntamme on oikeasti alalle koulutettua (opetusalan maisteritutkinto) sekä eri-ikäisiä:
- vapaa-ajanohjaat vauhdikkaita ja nuoria aikuisia
- opettajat kokeneita sekä osaavia.
Kaikille on yhteistä se, että hymy ja nauru kuuluu jokaiseen päivään - haluamme viettää kanssasi hauskan kielileirin.

Turvallisuutesi on meille niin tärkeää, että TRYcamps EI koskaan lähetä sinua matkaan sellaisen ohjaajan kanssa, kuka ei ole koskaan aikaisemmin tehdyt kielikurssityötä. Meillä matkassasi on AINA vähintään yksi kokenut opettaja/ohjaaja. Me panostamme henkilökunnan määrään ja heidän osaamiseen mm. kehittämispäivien ja valmistelutapaamisten kautta! Kesällä 2018 meillä oli 5-9 oppilasta per aikuinen - meillä et ole osa jopa 50-80 oppilaan massaryhmää.

 

London 5 p

LUPAUKSEMME SINULLE
1. Meillä saat enemmän retkiä, opetusta, henkilökohtaista palvelua ja vastinetta rahoillesi.

2. Hintamme ovat kilpailijoita merkittävästi halvempia (todennäköisesti Suomen halvimmat!) ja silti tarjoamme enemmän ja parempaa laatua esim. majoittuminen HolidayInn-ketjun hotelliin.

3. Emme kerää kohteessa rahaa retkiin ja aktiviteetti toimintaan.

#BetterQuality
#StillCheaper
#Study&TravelinStyle

VALITSE TRYcamps - LUE 25 HYVÄÄ SYYTÄ

TUTUSTU KIELIKURSSIYRITYSTEN HINTAVERTAILUUN

Ilmoittaudu mukaan tästä!

IMG_6476 p

hats mix

potter mix2


SUOMALAINEN PERHEYRITYS
Yes, we are quite new as a company, but highly experienced since 1992

25 SYYTÄ VALITA TRYcamps

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU