KoronaTIEDOITE

Olet turvassa, sillä me olemme suomalainen yritys ja noudatamme Suomen kuluttajasuojalakia!

KORONA COVID-19 -LUPAUKSEMME
Kiitos, kun VALITSET suomalaisEN yrityKSEN 
ja TUET SUOMALAISIA työntekijöitäC

TRYcamps kielikurssin uskaltaa varata!

1. Panostamme aina parempaan laatuun & turvallisuuteen – myös poikkeusaikana. Asiakaspalvelumme sai paljon kiitosta kevään ja kesän 2020 saavutettavuudestaan, tiedotuksesta, avoimuudestaan, erilaisista vaihtoehdoista sekä ennen kaikkea ennakoinnista! 

2. Rahasi ovat turvassa! Jokaisella varaajalla on oikeus perua kielikurssi ilman kuluja tiettyyn päivämäärään mennessä. Tarkka päivämäärä määräytyy kielikurssin kohteen ja alkamisajankohdan mukaan (löytyy varauksen Säännöt & ehdot -tiedotteesta). Mutta Koronaepävarmuuden vallitessa, jatkamme tätä päivämäärää myös keväällä 2021.  

Jos päätät perua kielikurssin koronatilanteen takia ennen viimeistä perumispäivää, saat kaikista maksetuista kielikurssimaksuista 100% takaisin laskutuslisiä (6€) lukuunottamatta. TÄMÄ ON LUPAUS TEILLE kaikille asiakkaillemme, jotka varaatte kielikurssin kesälle 2021!  

3. Koronan vaikuttaessa kesän 2021 kielikursseihin, annamme asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja perumisen lisäksi. Tarjoamme myös keväällä 2021 mahdollisuuden siirtää ilmaiseksi kielikurssi toiseen kielikurssikaupunkiin (hintaero palautetaan/laskutetaan), ajankohtaan (myöhemmäksi samana kesänä) tai seuraavaan kesään, jos koronatilanne sitä vaatii. Jos siirrät kurssin seuraavalle vuodelle, saat edelleen samat edut ja hinnat kuin varatessasikin! 

4. Annamme myös keväällä/kesällä 2021 mahdollisuuden valita ja osallistua kielikurssille kotimaassa (hintaero palautetaan/laskutetaan) tai ns. kesän viimeiselle keräilyeräkielikurssille (hintaero palautetaan/laskutetaan), jos koronatilanne näin vaatii. 

Tule TRYcamps-kielikurssille turvallisin mielin!

5. Tiedotamme kaikkia perheitä ja oppilaita avoimesti ja ennakoivasti mahdollisesta koronatilanteesta ja sen vaikutuksesta kursseihimme (kevät/kesä 2021). Annamme selkeitä päivämääriä (deadline), mihin mennessä päätöksiä (esim. odottelu, peruminen tai siirtyminen) pitää tehdä. 

Jos päätätte odottaa tilanteen kehittymistä, annamme selkeän tiedon, jos päätökseen liittyy ehtoja tai kuluja, joilta ei voida enää välttyä. Näin toimimme myös kesällä 2020. Jokainen perhe voi näin itse päättää, millaisia kuluja päätöksiin voi liittyä ja tehdä sen perusteella ratkaisunsa.  

6.  Noudatamme valtiomme ja kohteen viranomaisten antamia ohjeita ja sääntöjä myös vuonna 2021. TRYcamps noudatti kesällä 2020 kuluttajaviranomaisen suositusta, että perumistilanteessa rahapalautukset tulee olla maksettuna parin viikon kuluessa. Teimme näin, vaikka Finnairin lentolippurahojen palautus kesti meille 7-9 viikkoa. Maksoimme siis perheille rahat takaisin, vaikka Finnair ei ollut palauttanut rahoja edes meille.

7. Teemme kaikkemme, että kaikki oppilaamme ja kurssiemme aikuiset ovat turvassa myös 2021.  TRYcamps perustettiin lisäämään turvallisuutta ja laatua  lasten ja nuorten kesäkielikursseihin. Tästä periaatteesta emme luovu edes mahdollisen pandemian aikana!

TRYcamps palvelee korona-aikanakin!

8. Olemme suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi 2014 muuttuen osakeyhtiöksi 2019. Ensimmäinen osakeyhtiötoimintavuotemme oli vaikea. Selvisimme siitä, koska olimme velaton yritys – olemme sitä edelleen! Töitä jouduimme tekemään paljon, jotta pystyimme tarjoamaan yksilöllistä palvelua ja saimme jokaisen perheen kielikurssipäätökset kuntoon. Emme laskeneet tunteja tai euroja – palvelun piti ja pitää toimia myös kriisiaikana. Se on laadukkaan yrityksen merkki! Onneksi olemme ehtineet toteuttaa upeita  kielikursseja edellisinä vuosina, pystymme näin uskomaan vielä tulevaan, uuden, hyvän ja normaalin elämän paluuseen!

9. Lupaamme palvella ja olla avoin myös kesän 2021 asiakkaille.

10. Lupamme tehdä laadukasta työtä lastenne eteen ennen kuin kurssi edes alkaa ja tietysti myös sen aikana! 

TRYcamps Kielikoulu OY – Just Give It a Try!

#BetterQuality and #StillCheaper

Kysy lisää koronatoimistamme: info@trycamps.fi

Hyödynnä kuukauden tarjous

tammikuu 2021