KESÄ 2022 vs. Korona

Olet turvassa, sillä me olemme suomalainen yritys ja noudatamme Suomen kuluttajasuojalakia!

KORONA COVID-19 -LUPAUKSEMME
Kiitos, kun VALITSET suomalaisEN yrityKSEN 
ja TUET SUOMALAISIA työntekijöitäC

TRYcamps-kielikurssin uskaltaa varata!

1. Panostamme aina parempaan laatuun & turvallisuuteen – myös poikkeusaikana. Asiakaspalvelumme sai paljon kiitosta kevään ja kesän 2020 & 2021  saavutettavuudestaan, tiedotuksesta, avoimmuudestaan, erilaisista vaihtoehdoista sekä ennen kaikkea ennakoinnista! 

2. Rahasi ovat turvassa! Jokaisella varaajalla on oikeus perua kielikurssi ilman kuluja tiettyyn päivämäärään mennessä. Tarkka päivämäärä määräytyy kielikurssin kohteen ja alkamisajankohdan mukaan (löytyy varauksen Säännöt & ehdot -tiedotteesta).  Koronaepävarmuuden jatkuessa, ilmoitamme jokaiselle kurssille / perheelle erikseen, minkä jälkeen kurssia ei enää voi perua kuluttomasti (ns. viimeinen maksuton perumispäivä on 1.3.2022 kaikilla kursseillamme.).  Tämän jälkeen noudatamme normaaleja perumisehtojamme (saat ne varauksen yhteydessä), ja tällä hetkellä korkein perumiskulu on 100€ (1.4. asti; laskutuslisiä / luottokorttilisiä ei palauteta).

Jos päätät perua kielikurssin koronatilanteen takia ennen viimeistä perumispäivää, saat kaikista maksetuista kielikurssimaksuista 100% takaisin laskutuslisiä (6€) lukuunottamatta. TÄMÄ ON LUPAUS TEILLE kaikille asiakkaillemme, jotka varaatte kielikurssin kesälle 2022!  Niiden perheiden osalta, jotka siirsitte kurssianne 2020/2021 kesältä 2022 kesälle, olemme lähettäneet perumisehdot sähköpostitse. Noudatamme näitä ehtoja kaikkien vanhojen tilausten osalta eli ns. kurssisiirrot kesälle 2022.

3. Jos korona tilanne vaikuttaa myös kesän 2022 kielikursseihin, annamme jokaiselle asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja esim: mahdollisuuden siirtää ilmaiseksi kielikurssi toiseen kielikurssikaupunkiin (hintaero palautetaan/laskutetaan), ajankohtaan (myöhemmäksi samana kesänä) tai seuraavaan kesään.. Jos siirrät kurssin seuraavalle vuodelle, saat edelleen samat edut ja hinnat kuin varatessasikin! 

4. Annamme myös keväällä/kesällä 2022 mahdollisuuden valita ja osallistua kielikurssille kotimaassa (hintaero palautetaan/laskutetaan) tai ns. kesän viimeiselle keräilyeräkielikurssille (hintaero palautetaan/laskutetaan), jos koronatilanne näin vaatii. 

Tule TRYcamps-kielikurssille turvallisin mielin!

5. Tiedotamme kaikkia perheitä ja oppilaita avoimesti ja ennakoivasti mahdollisesta koronatilanteesta ja sen vaikutuksesta kursseihimme (kevät/kesä 2022). Annamme selkeitä päivämääriä (deadline), mihin mennessä päätöksiä (esim. odottelu, peruminen tai siirtäminen) pitää tehdä. 

Jos päätätte odottaa tilanteen kehittymistä, annamme selkeän tiedon, jos päätökseen liittyy ehtoja tai kuluja, joilta ei voida enää välttyä. Näin toimimme myös kesällä 2020 ja 2021. Jokainen perhe voi näin itse päättää, millaisia kuluja päätöksiin voi liittyä ja tehdä sen perusteella ratkaisunsa.  

6.  Noudatamme valtiomme ja kohteen viranomaisten antamia ohjeita ja sääntöjä myös vuonna 2022. TRYcamps noudatti mm. kesällä 2020 kuluttajaviranomaisen suositusta, että perumistilanteessa rahapalautukset tulee olla maksettuna parin viikon kuluessa. Teimme näin, vaikka Finnairin lentolippurahojen palautus kesti meille 7-9 viikkoa. Maksoimme siis perheille rahat takaisin, vaikka Finnair ei ollut palauttanut rahoja edes meille.

7. Teemme kaikkemme, että kaikki oppilaamme ja kurssiemme aikuiset ovat turvassa myös 2022.  TRYcamps perustettiin lisäämään turvallisuutta ja laatua  lasten ja nuorten kesäkielikursseihin. Tästä periaatteesta emme luovu edes mahdollisen pandemian aikana!

TRYcamps palvelee korona-aikanakin!

8. Olemme suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi 2014 muuttuen osakeyhtiöksi 2019. Ensimmäisetosakeyhtiötoimintavuotemme ovat olleet  vaikeat (2021-2020). Kassamme on vakaa ja olemme edelleen velaton yritys! Korona on aiheuttanut meille paljon töitä, jotta pystyimme tarjoamaan yksilöllistä palvelua ja saimme jokaisen perheen kielikurssipäätökset kuntoon. Emme laskeneet tunteja tai euroja – palvelun piti ja pitää toimia myös kriisiaikana. Onneksi olemme ehtineet toteuttaa upeita kielikursseja edellisinä vuosina, pystymme näin uskomaan vielä tulevaan, uuden, hyvän ja normaalin elämän paluuseen. Lisäksi olemme aloittaneet verkko-opetuksen sekä laajentaneet täydennyskoulutustarjontamme ja näin olemme edelleen elvoimaisia.

9. Lupaamme palvella ja olla avoin myös kesän 2022 asiakkaille. Emme ole sulkeneet suomentoimintojamme tai siirtäneet/yhdistäneet niitä toisiin maihin – kannattaa olla tarkkana, sillä kaikilla kielikouluilla ei ole nää toimistoa Suomessa. 

10. Lupamme tehdä laadukasta työtä lastenne eteen ennen kuin kurssi edes alkaa ja tietysti myös sen aikana! 

TRYcamps Kielikoulu OY – Just Give It a Try!

#BetterQuality and #StillCheaper

Tässä esimerkkejä koronatiedotteistamme 2021

KORONATIEDOTE 6/2021

Suomen hallitus on siirtänyt matkustuksen mahdollisen vapauttamispäätöksen kesäkuun loppuun. Viime viikolla tehdyn päätöksen mukaan ”vain välttämätön työmatka tai muu välttämätön liikenne” on sallittua Schengen alueen ulkopuolella oleviin Britanniaan ja Gibraltarille. Samassa päätöksessä ”vihreisiin maihin” lisättiin vain Malta. Päätöksen taustalla on vahvasti pelko uudesta intiamuunnoksesta, mikä onkin aiheuttanut jo tartuntamäärien kasvun Iso-Britanniassa. Viikossa koronatartuntojen lasku on kääntynyt nousuun ja tapauksia on nyt n. 30% enemmän. Tartuntaluku on noussut n. 40stä jo 60:een, mikä on jo Suomen tartuntalukuja suurempaa – valitettavasti. 

Tämän lisäksi Iso-Britannian hallituksen edustajat ovat jo antaneet ennakoivia lausuntoja, että rajoitusten poistumiseen ”juhannuksen jälkeen” (Steps 4) joudutaan ehkä tekemään muutoksia tai siirtämään kokonaan. Tämä on pääministeri Johnssonin vallassa (”jos uskaltaa päättää oikein”). Millaisia matkustussäädöksiä on edessä, ei ole vielä kenenkään tiedossa. Intiamuunnoksen takia jo muutamat EU-maat ovat päättäneet rajoittaa matkustusta Iso-Britannian alueille/alueilta. Tutkimusten mukaan annetut rokotteet purevat myös uuteen muunnokseen, mutta aika käy vähiin ja uutiset ovat vain negatiivisia… 


ILMOITAMME TEILLE SEURAAVAA:

1. Joudumme Force Majeure -toimena keskeyttämään kielikurssitoiminnot Iso-Britanniassa ja Gibraltarilla ja siirtämään tekemämme työn kesälle 2022 edellä mainittujen syiden takia. Lisäksi kurssipaluumme Suomeen saattaa aiheuttaa 10-14 päivän kotikaranteenin ja oppilaat eivät pääse aloittamaan uutta lukuvuottaan ajoissa. Teemme tämän todella raskain sydämin, sillä tämä on jo toinen koronan tappama kielikurssikesä. Toivomme teiltä ymmärrystä!

2. Voitte siirtää jo varatun kielikurssin kesälle 2022 ilman lisä- tai perumiskuluja. Lähetämme tästä teille lisätietoa sähköpostitse. 


3. Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan tilinumeron, jonne voimme palauttaa ennakkomaksun perumissääntöjen mukaisesti, jos ette halua siirtää kielikurssia kesään 2022.

TIEDÄMME, TÄMÄ ON IKÄVÄ TAPA ALOITTAA KESÄLOMA. 

TOIVOTAMME TEILLE TERVEYTTÄ, TOIVOA, AURINKOISTA KESÄÄ
ja kiitämme, että valitsitte suomalaisen kielikoulun. Me yritimme kaikkemme ja yritämme taas 2022 uudestaan 
– ehkä se kolmas kerta toden sanoo!!

 

 ————————-

 

UK:ssa on nyt yli 35 miljoonaa rokotettua ja Step2 ravintoloiden ja pubien avautuminen ei aiheuttanut nousua tartuntamääriin. Koronatilanne on Englannissa parempi kuin Suomessa. Toki Suomenkin luvut ovat laskeneet edellisestä tiedotteesta ja Suomen Exit- suunnitelmasta meidän tulisi kuulla lisää ensi viikolla.

 

Iso-Britannian Steps-ohjelman 3. vaihe alkaa 17.5. Virallisen tiedotteen (7.5.) mukaan kaikki valtiot on jaettu ”liikennevaloin” ja Suomi valitettavasti kuuluu keskimmäiseen (Amber) kategoriaan kesäkuun Step 4 -päivään  asti. Tämä tarkoittaa, että:

– jokainen maahantulija joutuu 10 päivän karanteeniin

– jokaisen pitää ottaa koronatesti: 2 päivää ennen matkustamistaan, 
matkustuspäivänä ja/tai mahdollisesti myös 8. päivänä saapumisesta. Näistä säädöksistä pistäisi päästä eroon Kesäkuun lopulla, jos Suomen ja Englannin tautitilanne jatkaa paranemistaan.

Odotamme vielä lisätietoja Gibraltarin ”liikennevaloista” ja maan tilanne luo uskoa, että voisimme järjestää kurssin/kursseja siellä. 

ILMOITAMME TEILLE SEURAAVAA:

1. Epävarmuus kielikurssin järjestämiseen valitettavasti jatkuu. Emme voi edelleenkään taata, että saamme toteutettua kursseja tänä kesänä. Olemme äärettömän pahoillamme ja toteamme, että tilanne ei ole meistä kiinni. Force Majeure on kesällä 2021 erittäin mahdollinen. 

2. Jatkamme kuitenkin suunnittelua ja teemme vaihtoehtoisia suunnitelmia – toivoa on vielä. Valmistaudumme erilaisiin skenaarioihin ja niillä on vaikutusta päivämääriin, kurssin kestoon ja mahdollisesti myös kohteisiin. 

3. Perumiskulut eivät kasva ennen kuin ilmoitamme asiasta erikseen ja pyydämme teiltä kirjallista hyväksyntää. Perumiskulupäivämäärä siis venyy edelleen. Teillä on edelleen oikeus perua kielikurssi aikaisemmin ilmoitettujen ehtojen mukaisesti: Uudet 2021-asiakkaat 100€ ja edellisen kesän siirtasiakkaat erillisen sopimuksen mukaan. 

Tämä perumisoikeus on voimassa toistaiseksi ja on siis tämän hetkinen mahdollinen ns. Force Majeure -kulu kesälle 2021 (pienempi kuin normaaleissa asiakasehdoissamme). 

4. Mahdolliset kurssien lähtöpäivät ovat heinäkuulla ja paluu niin, että kaikki pääsevät takaisin ennen koulujen alkua. 

Meillä on edelleen toivoa, että saisimme kesästä mielettömän kielikurssikesän teille ja meille kaikille. Uskotaan vielä hyvää ja pestään käsiämme!

 

 

KORONATIEDOTE 4/2021

Suomen hallitus on ilmoittanut Exit-suunnitelmasta. Samanlaiset suunnitelmat on julkaistu myös kohdemaissamme. Vaikka suunnitelmat ovat vielä epävarmat ja kukaan ei tiedä miten tauti etenee kevään aikana, teemme seuraavat päätelmät jo nyt:

– siirrämme kaikki kesäkuussa alkavat 2021 kielileirit heinäkuulle 2021, koska hallituksen ennakoivat matkustuksen ja kokoontumisvapauksien palautuvan lähes normaaleiksi 6-7/2021. Olemme yhteydessä kaikkiin kurssin varanneisiin perheisiin erikseen ja ehdotamme kurssivaihdosta.

HUOM: TAVOITTEEMME ON JÄRJESTÄÄ KIELIKURSSEJA HEINÄ-ELOKUUSSA 2021, jos valtioiden matkustus- ja koronaturvallisuussäännöt sen sallivat Englannissa ja Gibraltarilla!

– siirrämme kaikki kesän 2021 kielileirit USAan kesälle 2022. Olemme yhteydessä kaikkiin kurssin varanneisiin perheisiin erikseen.

– turvallisuussyistä emme järjestä perhemajoitusta vaan kaikki kielikurssit toteutetaan hotellimajoituksena, josta TRYcampsillä on jo vuosia hyvät kokemukset. Hotellimajoituksessa myös henkilökunta asuu samassa paikassa, mikä lisää turvallisuutta yhteisillä aamu- ja iltatoimilla. 

– noudatamme kaikkien kielikurssin varanneiden perheiden kanssa sopimiamme perumisehtoja, jotka olette saaneet kielikurssin varauksen (2021 kesän oppilaat) yhteydessä tai siirtyneiden perheiden (kesältä 2020 kesälle 2021) kanssa force mayeure -säännöt yksityisellä sähköpostilla (4-7/2020). 

– Ilmoitamme jokaiselle perheelle heidän kurssivalintansa mukaisesti viimeisen perumispäivän (ilman lisäkuluja) erikseen. Päivämäärä ja/tai perumiskulun % voivat siirtyä vielä useaan kertaan. 

Postiivisia uutisia:

Gibraltar on rokottanut jo kaikki kansalaisensa. Iso-Britanniassa rokotettuja on jo n . 50% kansasta ja ilmaantuvuus laskenut n. 80. Suomessa se on tätä kirjoittaessa Uudellamaalla yli 250 ja koko maassa n. 120. Nämä seikat antavat toivoa, että voimme järjestää kielikursseja heinäkuussa. Henkilökunnallamme on/tulee olemaan koronarokote, jotta he voivat työskennellä kielileirillä.

Kysy lisää koronatoimistamme: info@trycamps.fi

Hyödynnä kuukauden tarjous

elokuu 2022