🛈 Vielä kaksi paikkaa jäljellä 21.7.2024 alkaville kielikursseille Lontoossa, kesto 8 päivää tai 2 viikkoa. Ilmoittaudu tästä!

Maksaminen, laskutus ja ehdot

Jokainen asiakas saa täydellisen ”TRYcampsin säännöt ja asiakkaan sopimusehdot -tiedoston (autom. vahvistussähköpostissa), kun on syöttänyt ilmoittautumislomakkeelle tarvittavat asiakastiedoteli ilmoittautunut kielikurssille. Tässä vaiheessa ilmoittautuminen / varaus ei sido asiakasta, joten jokaisella on aikaa tutustua sääntöihin tarkasti. Kielikurssipaikkavaraus vahvistuu vasta, kun asiakas on maksanut varausmaksun tai kielikurssin maksamisesta verkkokaupassa on kulunut 14 vuorokautta. TRYcamps noudattaa Suomen lakeja ja säädöksiä.   

Tässä on tiivistelmä TRYcampsin säännöistä ja asiakasehdoista:

Ilmoittautuminen ja sopimuksen syntyminen

TRYcamps-kielileiri varataan internetsivujen lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Noin kahden viikon kuluttua lähetetään vahvistus valitsemastasi leiristä ja ensimmäinen sähköinen lasku. Ensimmäinen lasku toimii ns. varauslaskuna ja on arvoltaan aina 200 euroa. Laskun yhteydessä saatte tarkan selvityksen TRYcampisn säännöstä (mm. laskutus, peruminen, sisältö ym.). Varauslaskulla on noin kaksi viikkoa maksuaikaa (ellei toisin ole sovittu), jotta TRYcamps-kielileirivaraus ei purkaudu.

Varausmaksun suorittamalla oppilaan vanhempien ja TRYcamps kielikoulu Oy:n välille syntyy sopimus kielileiripalvelusta. TRYcamps kielikoulu Oy vastaa TRYcamps-kielileiristä, mutta omaa oikeuden ulkoistaa tiettyjä kielileiriin liittyviä palveluita toisille palvelujen tuottajille.

Laskutus
Kielileirin laskutus tapahtuu normaalisti neljässä (4) erässä (varausmaksu sekä tammi-, maalis- ja huhtikuu). Erät ovat erikokoisia. Vanhemmilla on mahdollisuus maksaa kielileiri yhdessä erässä (ei laskutuslisiä), perheen oman toiveen mukaan (asiasta sovitaan ilmoittautuessa) tai kuukausierissä. Koko kielileirin tulee olla maksettuna huhtikuun loppuun mennessä. Lisäpalveluna varattava lentolippu laskutetaan aina erikseen kesällä (kurssin jo alettua) ja sitä ei voi jakaa kuukausieriin. 

Laskutus voi kuitenkin olla perhekohtaista näin sovittaessa ennakkoon (Toiveen voi esittää Ilmoittautumislomakkeen Lisätietoa-kentässä). Kaikki laskut lähetetään e-laskuina (pdf) huoltajan antamaan sähköpostitosoitteeseen.

Korko-, laskutus-, ja huomatuslisät
TRYcamps kielikoulu OY ei laskuta korkoa (0%) kielikurssimaksun jakamisesta pienempiin eriin. Jokaiseen lähetettävään laskuun lisätään kuuden euron (6€) laskutuslisä; ei kuitenkaan varauslaskuun. Toiveesta toimitamme myös paperilaskun, jonka lisämaksu on 6€/paperinen lasku. TRYcamps kielikoulu OY pidättää 10% viivästyskorkoa sekä muistutusmaksun (6€) kaikista myöhästyneistä maksuista/laskuista/muistutuksista. 

Kielikurssin maksaminen KK-erissä
Kuukausieriksi voidaan jakaa vain kielikurssin perushinta, ei sen mahdollisia lisäpalveluja. Kuukausieriä voi olla maksimissaan niin monta, kun on kuukausia jäljellä ennen sen vuoden huhtikuuta, jolloin oppilas lähtee kielileirille. Kuukausierässä maksaminen on koroton palvelu (0%), mutta laskutuslisän (6€) lisäämme jokaiseen laskuun. 

Maksa luottokortilla
TRYcamps kielikoulu OY:n järjestämän kielikurssin maksaminen onnistuu myös Visa tai Mastercard –luottokorteilla. Tee varaus normaalisti ja valitse laskutuksen sijaan maksun luottokortilla. Tällöin maksat luottokortillasi koko kielikurssin ja mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut ns. yhdellä kertamaksulla. Luottokorttimaksamisesta peritään UK & IRL -kohteissa 45€, Gib-kohteessa 55€ ja USA-kohteissa 70€ luottokorttilisä/pankkien perimä kulu, mitä ei palauteta, jos päätätte perua kielikurssin. 

Yllä mainitun varausmaksun (200€) maksaminen onnistuu luottokortilla vain kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisessa esim. messuilla, jolloin voimme käyttää luottokortti- ja kassapäätettä. 

Laskumuistutus
Jokaisesta laskumuistutuksesta laskutamme kuuden (6€) palvelumaksun sekä normaalin viivästyskoron (10%).

Sopimuksen purkaminen ja kielikurssin peruminen
TRYcamps kielikoulu Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä nettisivuilla/tiedotteissa ilmoitettuun ohjelmaan ja hintoihin muutoksia TRYcamps kielikoulu Oy:n ja asiakkaan tekemän sopimuksen jälkeenkin, mikäli muutokset johtuvat TRYcamps kielikoulu Oy:stä riippumattomista syistä, kuten julkisten maksujen, verojen, valuuttakurssien ja kuljetuskustannusten muutoksista. Mahdollisen hinnanmuutoksen suuruus riippuu laskutushetken mahdollisesta polttoainelisämaksusta, veronkorotuksesta tai valuuttakurssien muutoksesta. Mikäli valuuttalisä on yli 10% kielileirin kokonaishinnasta (sis. lisäpalvelut), on asiakkaalla oikeus perua koko kielileiri.

TRYcamps kielikoulu Oy:llä on oikeus perua koko kielileiri, jokin lisäpalvelu (esim. Harry Potter Studio -vierailu), mutta perumisesta on ilmoitettava osanottajille niin pian kuin mahdollista ja koko kielileirin perumisesta viimeistään 1.5.2024. Jos sopimus purkautuu TRYcamps kielikoulu Oy:n toimesta, esimerkiksi kurssien uudelleenjärjestelysyistä tai kurssin perumisesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi, on TRYcamps kielikoulu Oy:n velvollisuutena on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista toista kurssia ja tehdä uusi hintalaskelma. Mahdollinen hintaero joko palautetaan tai laskutetaan asiakkaalta. Jos korvaava kurssi ei miellytä asiakasta, voi asiakas perua koko kielikurssin ja näin palautetaan ennakkoon maksetut maksut (laskutuslisiä, palvelumaksuja ja muistutusmaksuja ei palauteta).

Oppilaalla ja hänen vanhemmillaan on oikeus perua kielileiri 1.3.2024 (jokaisen vuoden kielikurssikesää edeltävä maaliskuu) asti maksutta (laskutuslisiä, palvelumaksuja ja muistutusmaksuja ei palauteta). Perumisen tapahtuessa tämän jälkeen, kurssilaiselta peritään toimistokulu (150€) ja laskutus/luottokorttilisät tai seuraavasti:

– vähintään 60 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskulut ovat 850€/ UK ja IRL tai 1600€/USA.

– 59 – 35 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskuluina pidätetään 50% (tai vähintään 850€) maksetuista kielikurssimaksuista ja 100% lisäpalveluna maksetuista retkipalveluista sekä 50% bussilipuista. Laskutus/luottokorttilisiä ei palauteta.

– Alle 35 päivää ennen lähtöä perutusta kielileiristä ja retkipalveluista ei makseta enää hyvitystä. Vain bussilipusta maksetaan 50% hyvitys.

Hinnat, verot, valuutat ja muut muutokset
TRYcamps kielikoulu Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä nettisivuilla/tiedotteissa ilmoitettuun ohjelmaan ja hintoihin muutoksia TRYcamps kielikoulu Oy:n ja asiakkaan tekemän sopimuksen jälkeenkin, mikäli muutokset johtuvat TRYcamps kielikoulu Oy:stä riippumattomista syistä, kuten julkisten maksujen, verojen, valuuttakurssien ja kuljetuskustannusten muutoksista. Mahdollisen hinnanmuutoksen suuruus riippuu laskutushetken mahdollisesta polttoainelisämaksusta, veronkorotuksesta tai valuuttakurssien muutoksesta.

TRYcamps kielikoulu Oy:n hinnat perustuvat Suomen pankin 8/2023 valuuttakursseihin (1€=0,867£ ja 1€=1,12) sekä sen hetkiseen verotustasoon. Valuuttakurssit tarkastetaan 1.4.2024 sekä valuuttakurssien mahdollisen rajun vaihtumisen johdosta myös 30 päivää ennen kielileirille lähtöä. TRYcamps kielikoulu Oy pidättää oikeuden laskuttaa valuuttalisän, jos punnan/dollarin ja euron valuuttakurssissa tapahtuu muutoksia niiltä osin kuin kulut määräytyvät kohteessa tehtävään leiriohjelmaan ja/tai erilaisiin leirin järjestämiseen liittyviin kustannuksiin, esimerkiksi majoitus, erilaiset liput ja ruokailu. 

Tämän sivun teksti on siis tiivistelmä asiakasehdoistamme ja säännöistämme. Jokainen asiakas saa täydellisen ”TRYcampsin säännöt ja asiakkaan sopimusehdot -tiedoston (autom. vahvistussähköpostissa), kun hän on syöttänyt ilmoittautumislomakkeelle tarvittavat asiakastiedot eli ilmoittautunut kielikurssille. Tässä vaiheessa ilmoittautuminen/varaus ei sido asiakasta, joten jokaisella on aikaa tutustua sääntöihin tarkasti. Kielikurssipaikkavaraus vahvistuu vasta, kun asiakas on maksanut varausmaksun tai kielikurssin maksamisesta verkkokaupassa on kulunut 14 vuorokautta. TRYcamps noudattaa Suomen lakeja ja säädöksiä.   

TERVETULOA TRYcamps kielikouluun – olette hyvissä käsissä!

TRYcamps kielikoulu Oy / TRYcamps Language School Ltd, Y-tunnus: 3003539-4, EU PIC -tunnus: 916292653

 

TRYcamps-kielikurssi sisältää (kuuluu hintaan):

 • kurssilaisen kanssa mukana matkustava opettaja/ohjaaja (Helsingin lentokentältä ja takaisin samaan paikkaan)

 • kuljetukset kohdemaan lentokentältä kohteeseen ja takaisin paluulennon kentälle

 • kolme ateriaa: aamupala, lounas ja illallinen juomineen

 • valittu majoitusmuoto jaetussa huoneessa (2-5 henkilöä; 2 hengen huoneet saatavilla vain lisämaksusta)

 • opetusta viisi (5) oppituntia/p (kesto 45min), 5 x päivänä/vko (yht. 25 oppituntia/vko), 1 x pienryhmäopetustuokio/vko ja väh 1 x

  opintokäynti/vko

 • TRYcampsin sähköisen oppimisympäristön käyttöoikeus, perinteiset ja e-oppimateriaalit, projekti(t), opintokäyntiharjoitukset sekä seniorikurssilais-

  ten esseiden korjaus ja palaute (*)

 • kurssitodistukset: 1) Language Skills & Camp Activity Report (arviointi osaamisesta ja osallistumisesta) 2) TRYcamps-kielikurssitodistus

 • kurssiohjelma: 1) ohjatut vapaa-ajanohjelmat (urheilua, yhteispelejä, hullut olympialaiset, Silly games -puistokisat, erilaisia kohteen nähtävyyksiä, ”tutustu kohteeseen” -retki, shoppailuretket ym.) 2) Suurkaupunkiretki (Euroopassa: Lontoo ja Yhdysvalloissa: San Francisco/Los Angeles) 3) Lisäpalveluna myytävä ”all inclusive” -retkipaketti sisältäen kaikki retket kurssikohteessa sisäänpääsylippuineen ja -maksuineen (leffa, keilaus, jokiristeily, tuolihissit ym.) sekä Euroopassa: yhden ison retkikohteeen/viikko (esim. Dungeon kauhukabinetti tai junaretki toiseen kaupunkiin). Näin vältämme yllättävät erilliset rahankeruut kurssikohteessa (**)

 • ohjaajan/ohjaajien ja opettajan/opettajien ohjaus- ja tukipalvelut koko leirin ajan (24h/7p alkaen Helsingin lentokentältä lähtötapaamisesta – päättyen Helsingin lentokentälle tuloaulatapaamiseen)

 • TRYcampsin toimistopalvelut kotimaassa (ennen kielileiriä) ja päivystävä puhelin (kielileirin ajan)

 • TRYcamps-kielileiriläisen opas (pdf) ja lähtijän infotilaisuus ainakin pääkaupunkiseudulla tai verkossa

 • kurssivarusteet: TRYcamps t-paita, -reppu, -vihko, -kynä (*) sekä kulmikas Graduation-hattu

 • henkilökohtainen kielitaito-osaamis- ja toivekartoitus (verkkoympäristössä) eli mahdollisuus esittää toiveita opetuksen aiheista tai aihepiireistä sekä äänestää osaa oman kurssin retkikohteista

 • asiakirjat: lentoaikataulut, kokoontumisohjeet, majoitustiedot, leiriohjelma (**), opettajien/ohjaajien esittelykirje(et) sekä ladattavat appsit -luettelo. Nämä asiakirjat julkaistaan kevään aikana sähköisessä oppimisympäristössä viimeistään noin kaksi viikkoa ennen leiriä. Lentoaikataulua voi tiedustella jo huhtikuussa, jos sillä on merkitystä esim. perheen kesälomaohjelmaan erikseen ennakkoon tilatut ja maksettavat lisäpalvelut: bussi/metrolippu, adapterit, lisävaatteet, lentolippu (meno-paluu Helsingistä kurssimaahan + 1 x matkalaukun (n. 20kg) ja/tai EXTRA-retket: 1) Harry Potter -studiot 2) Thorpe Park -huvipuisto 3) Los Angeles Hollywood & Disneyland (***).

TRYcamps-kielileiri EI sisällä (ei kuulu hintaan):

 • pakollisia voimassa olevia ja matkustamiseen tarvittavia henkilötodistus-, passi-, viisumi- ja/tai erilaiset lupa-asiakirjoja (esim. USA ESTA- asiakirjoja) sekä matkavakuutusta. Vaadittavien asiakirjojen puuttumisen/häviämisen aiheuttamat lisäkulut (liput, majoitus, ruokailu & palkat).

 • erikoisruokavalio (kasvis/vegaani, laktoositon, keliakia tai 1-3 allergeenia) 27/vko/valio + 45€ lisämaksu jos yli 3 allergeeniä/eritoisosaa

 • ateriat ja juomiset laiva-, lento-, juna- ja bussimatkoilla sekä ilta- ja välipalat tai muita kuin kohdassa kolme mainittuja ruokailuita

 • matkakulut Suomessa ja kurssin aikana tehdyt omat ostokset (ns. kulutusraha)

 • mahdolliset polttoaine-, veromuutos-, valuutta- ja luottokorttilisät

 • tietokonetta, älypuhelinta, tablettia tai internetyhteyttä opiskelukäyttöön eikä mahdollisesti ladattavia ohjelmia, appsejä tai puhelukuluja.