Maksaminen ja laskutus

Ilmoittautuminen ja sopimuksen syntyminen
TRYcamps-kielileiri varataan internetsivujen lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Noin kahden viikon kuluttua lähetetään vahvistus valitsemastasi leiristä ja ensimmäinen sähköinen lasku. Ensimmäinen lasku toimii ns. varauslaskuna ja on arvoltaan aina 200 euroa. Laskun yhteydessä saatte tarkan selvityksen TRYcampisn säännöstä (mm. laskutus, peruminen, sisältö ym.). Varauslaskulla on noin kaksi viikkoa maksuaikaa (ellei toisin ole sovittu), jotta TRYcamps-kielileirivaraus ei purkaudu.

Varausmaksun suorittamalla oppilaan vanhempien ja TRYcamps Kielikoulu Oy:n välille syntyy sopimus kielileiripalvelusta. TRYcamps Kielikoulu Oy vastaa TRYcamps-kielileiristä, mutta omaa oikeuden ulkoistaa tiettyjä kielileiriin liittyviä palveluita toisille palvelujen tuottajille.

Laskutus
Kielileirin laskutus tapahtuu normaalisti neljässä (4) erässä (varausmaksu sekä tammi-, maalis- ja huhtikuu). Erät ovat erikokoisia. Vanhemmilla on mahdollisuus maksaa kielileiri yhdessä erässä (ei laskutuslisiä), perheen oman toiveen mukaan (asiasta sovitaan ilmoittautuessa) tai kuukausierissä. Koko kielileirin tulee olla maksettuna huhtikuun loppuun mennessä. Laskutus voi kuitenkin olla perhekohtaista näin sovittaessa ennakkoon.

Kaikki laskut lähetetään e-laskuina (pdf) huoltajan antamaan sähköpostitosoitteeseen.

Korko-, laskutus-, ja huomatuslisät
TRYcamps Kielikoulu OY ei laskuta korkoa (0%) kielikurssimaksun jakamisesta pienempiin eriin. Jokaiseen lähetettävään laskuun lisätään kuuden euron (6€) laskutuslisä; ei kuitenkaan varauslaskuun. Toiveesta toimitamme myös paperilaskun, jonka lisämaksu on 6€/paperinen lasku. TRYcamps Kielikoulu OY pidättää 10% viivästyskorkoa sekä muistutusmaksun (6€) kaikista myöhästyneistä maksuista/laskuista/muistutuksista. 

 

Kielikurssin maksaminen KK-erissä
Kuukausieriksi voidaan jakaa vain kielikurssin perushinta, ei sen mahdollisia lisäpalveluja. Kuukausieriä voi olla maksimissaan niin monta, kun on kuukausia jäljellä ennen sen vuoden huhtikuuta, jolloin oppilas lähtee kielileirille. Kuukausierässä maksaminen on koroton palvelu (0%), mutta laskutuslisän (6€) lisäämme jokaiseen laskuun.

Maksa luottokortilla
TRYcamps Kielikoulu OY:n järjestämän kielikurssin maksaminen onnistuu myös Visa tai Mastercard –luottokorteilla. Tee varaus normaalisti ja valitse laskutuksen sijaan maksun luottokortilla. Tällöin maksat luottokortillasi koko kielikurssin ja mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut ns. yhdellä kertamaksulla. Luottokorttimaksamisesta peritään UK & IRL -kohteissa 45€, Gib-kohteessa 55€ ja USA-kohteissa 70€ luottokorttilisä/pankkien perimä kulu, mitä ei palauteta, jos päätätte perua kielikurssin. 

Yllä mainitun varausmaksun (200€) maksaminen onnistuu luottokortilla vain kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisessa esim. messuilla, jolloin voimme käyttää luottokortti- ja kassapäätettä. 

Laskumuistutus
Jokaisesta laskumuistutuksesta laskutamme kuuden (6€) palvelumaksun sekä normaalin viivästyskoron (10%).

Sopimuksen purkaminen ja kielikurssin peruminen
TRYcamps Kielikoulu Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä nettisivuilla/tiedotteissa ilmoitettuun ohjelmaan ja hintoihin muutoksia TRYcamps Kielikoulu Oy:n ja asiakkaan tekemän sopimuksen jälkeenkin, mikäli muutokset johtuvat TRYcamps Kielikoulu Oy:stä riippumattomista syistä, kuten julkisten maksujen, verojen, valuuttakurssien ja kuljetuskustannusten muutoksista. Mahdollisen hinnanmuutoksen suuruus riippuu laskutushetken mahdollisesta polttoainelisämaksusta, veronkorotuksesta tai valuuttakurssien muutoksesta.

TRYcamps Kielikoulu Oy:n hinnat perustuvat Suomen pankin 5.8.2020 valuuttakursseihin (1€=0,907£ ja 1€=1,185) sekä sen hetkiseen verotustasoon. Valuuttakurssit tarkastetaan 1.4.2022 sekä valuuttakurssien mahdollisen rajun vaihtumisen johdosta myös 30 päivää ennen kielileirille lähtöä. PTRYcamps Kielikoulu Oy pidättää oikeuden laskuttaa valuuttalisän, jos punnan/dollarin ja euron valuuttakurssissa tapahtuu muutoksia niiltä osin kuin kulut määräytyvät kohteessa tehtävään leiriohjelmaan ja/tai erilaisiin leirin järjestämiseen liittyviin kustannuksiin, esimerkiksi majoitus, erilaiset liput ja ruokailu. Mikäli valuuttalisä on yli 10% kielileirin kokonaishinnasta (sis. lisäpalvelut), on asiakkaalla oikeus perua koko kielileiri.

TRYcamps Kielikoulu Oy:llä on oikeus perua koko kielileiri, jokin lisäpalvelu (esim. Harry Potter Studio -vierailu), mutta perumisesta on ilmoitettava osanottajille niin pian kuin mahdollista ja koko kielileirin perumisesta viimeistään 1.5.2022. Jos sopimus purkautuu TRYcamps Kielikoulu Oy:n toimesta, esimerkiksi kurssien uudelleenjärjestelysyistä tai kurssin perumisesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi, on TRYcamps Kielikoulu Oy:n velvollisuutena on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista toista kurssia ja tehdä uusi hintalaskelma. Mahdollinen hintaero joko palautetaan tai laskutetaan asiakkaalta. Jos korvaava kurssi ei miellytä asiakasta, voi asiakas perua koko kielikurssin ja näin palautetaan ennakkoon maksetut maksut (laskutuslisiä, palvelumaksuja ja muistutusmaksuja ei palauteta).

Oppilaalla ja hänen vanhemmillaan on oikeus perua kielileiri 1.3.2022 asti maksutta (laskutuslisiä, palvelumaksuja ja muistutusmaksuja ei palauteta). Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin, peritään jo syntyneitä kuluja seuraavasti:

– vähintään 60 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskulut ovat 650€/ UK ja IRL tai 1000€/USA.

– 59 – 35 vuorokautta ennen lähtöpäivää, perumiskuluina pidätetään 50% maksetuista kielikurssimaksuista (kurssihinta ja lentolippu) ja 100% lisäpalveluna maksetuista retkipalveluista sekä 50% bussilipuista. Laskutuslisiä ei palauteta.

– Alle 35 päivää ennen lähtöä perutusta kielileiristä ja retkipalveluista ei makseta enää hyvitystä. Vain bussilipusta maksetaan 50% hyvitys.

Hinnat, verot, valuutat ja muut muutokset
TRYcamps Kielikoulu Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä nettisivuilla/tiedotteissa ilmoitettuun ohjelmaan ja hintoihin muutoksia TRYcamps Kielikoulu Oy:n ja asiakkaan tekemän sopimuksen jälkeenkin, mikäli muutokset johtuvat TRYcamps Kielikoulu Oy:stä riippumattomista syistä, kuten julkisten maksujen, verojen, valuuttakurssien ja kuljetuskustannusten muutoksista. Mahdollisen hinnanmuutoksen suuruus riippuu laskutushetken mahdollisesta polttoainelisämaksusta, veronkorotuksesta tai valuuttakurssien muutoksesta.

TRYcamps Kielikoulu Oy:n hinnat perustuvat Suomen pankin 5.8.2020 valuuttakursseihin (1€=0,907£ ja 1€=1,185) sekä sen hetkiseen verotustasoon. Valuuttakurssit tarkastetaan 1.4.2022 sekä valuuttakurssien mahdollisen rajun vaihtumisen johdosta myös 30 päivää ennen kielileirille lähtöä. PTRYcamps Kielikoulu Oy pidättää oikeuden laskuttaa valuuttalisän, jos punnan/dollarin ja euron valuuttakurssissa tapahtuu muutoksia niiltä osin kuin kulut määräytyvät kohteessa tehtävään leiriohjelmaan ja/tai erilaisiin leirin järjestämiseen liittyviin kustannuksiin, esimerkiksi majoitus, erilaiset liput ja ruokailu. Mikäli valuuttalisä on yli 10% kielileirin kokonaishinnasta (sis. lisäpalvelut), on asiakkaalla oikeus perua koko kielileiri.

TRYcamps kielikoulu Oy
Y-tunnus: 3003539-4
EU PIC -tunnus: 916292653