🛈 KESÄ24 on loppuunmyyty! Kesä 2025 myynnissä vielä vanhoilla hinnoilla. Ilmoittaudu tästä!

TRYCAMPS KIELIKOULU OY

TRYcamps-kielikurssilla vietät kesän parhaat viikot mukavassa ja turvallisessa ryhmässä. Haluamme rohkaista sinua kansainvälistymään ja hankkimaan itsellesi paremman kielitaidon ja lisää itsevarmuutta - hauskanpitoa unohtamatta! Kielikurssisi päivät kuluvat kuin siivillä, sillä mukavaa ohjelmaa on tarjolla koko ajan.

Suomalainen perheyritys

ALL

Inclusive

30

vuotta kokemusta
KIELIKOULUSTA

PAREMPI

TRYcamps syntyi 2014

TRYcampsin perustaja teki yli 20 vuotta töitä maailman suurimmalle kielikouluyritykselle opettajana, ohjaajana, kouluttajana, rekrytoijana sekä myyntitöissä. Hän tuntee heidän kielikurssituotteensa niin hyvässä kuin pahassakin. 

Vuonna 2014 oli aika ottaa rohkea askel tuntemattomaan ja parempaan… syntyi piTRY education & TRYcamps (Tmi). Yritys perustettiin vahvalle pedagogiselle osaamiselle ja paremmalle kielikoulukokemukselle. TRYcamps halusi olla kaikessa parempi, yksilöllisempi, laadukkaampi, turvallisempi ja reilumpi – myös henkilökunnalle. Tavoitteet olivat kovat, mutta niin oli myös kokemus, pedagoginen osaaminen ja osaavien ihmisten verkosto. 

Tavoitteissa on jo onnistuttu ainakin oppilailta, vanhemmilta, opettajilta ja henkilökunnalta saatujen palautteiden perusteella. Näyrä kiitos. Olemme avainlippuyritys, kiitos kun ostat suomalaista työtä. Me noudatamme Suomen verotusohjeita, sillä emme ole osa ”mutkikkaita kansainvälisiä yritysjärjestelyitä” emmekä omaa ”Bahamapapereita”.  

Työ jatkuu TRYcamps kielikoulu OY:nä (2019) uusien kielikurssioppilaiden ja perheiden eduksi!  

TRYcamps #BetterQuality #BetterPrice! – TERVETULOA KUNNON KIELIKOULUUN!

TRYcamps-INFO

Ikä ja kurssin kesto

TRYcamps-kesäkielikurssit on suunniteltu 9-19-vuotiaille oppilaille. Ryhmäsi koosta ja koostumuksesta riippuen, kuulut juniori- tai senioriryhmään. Kurssikaupungissa oppilaat jaetaan pienryhmiin iän ja osaamisen perusteella. Luonnollisesti eri-ikäisille oppilaille tarjoamme erilaista ohjelmaa sekä vastuuta ja vapautta.

Sinä voit itse päättää kielikurssisi pituuden (8, 14, 17, tai 21 päivää). Jo kahdeksan päivän intensiivikurssilla opit paljon uutta, mutta mitä pidempään olet autenttisessa kieliympäristössä, sitä vahvemmaksi kielitaitosi muodostuu. Tärkeitä on kuitenkin sinun oma motivaatiotasosi.

Parempi laatu #BetterQuality

TRYcamps panostaa laatuun. Meille eivät kelpaa hostellit käytävävessoineen tai kurssihintaan sisältyvät opintokäynnit kaupungin ainoaan ilmaiseen museoon. Meidän tavoite on ”PARAS KESÄKIELIKURSSI IKINÄ”. Se syntyy korkeatasoisesta opetuksesta, mukavasta majoituksesta, opettavaisista opintoretkistä, vatsanpohjaa kutkuttavasta vapaa-ajanohjelmasta, inspiroivista opettajista sekä mukavista uusista ystävistä oli ikäsi, sukupuolesi tai englannin kielentaitosi mitä tahansa. TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN!

TRYcamps kielikurssin jälkeen olet itsenäisempi, rohkeampi, monta ihanaa kokemusta ja ystävää rikkaampi sekä tietysti englannin kielitaidoltasi kehittyneempi. Pidämmehän me kielileirisi aikana paljon suullisia harjoituksia ja myös pieniä esitelmiä esim. ”The Catwalk”, ”Am I”, ”Preposition Game”, ”Anyone”, ”Ice-Cream Challange” tai ”Eat the Right Candy”!

Enemmän ja parempaa opetusta

Jos haluat oikeasti oppia englantia, valitse TRYcamps:

– opettajamme ovat maisterikoulutuksen saaneita ammattilaisia
– opettajamme ovat natiiveja ja suomalaisia
– kurssisi sisältää enemmän oppitunteja (5h/p ja 5p/vko)
– asetat omat oppimistavoitteesi – voit esittää kertausaiheita ja opetustoiveita
– opintokäynnit suunnitellaan ja sidotaan opetukseen (harjoitustehtävineen)
– kurssisi sisältää myös yksityis/pienryhmäopetusta (1-2 kertaa/vko)

TRYcampsillä hyödynnämme myös teknologiaa, esim. e-kirjat, sarjakuvat, animaatiovideot. Teemme erilaisia projekteja ja ryhmätöitä – sään salliessa, teemme oppimistehtäviä ulkona viheriöllä, kahvilassa tai jopa rannalla samalla auringosta nauttien. Meillä opiskelu ei ole sidottu luokkahuoneeseen.

Eikä oppiminen lopu, kun oppitunnit ovat ohi. Me viemme sinut mielenkiintoisille opintokäynneille kunnon kohteisiin. Haluamme, että opit kurssimaasi historiasta ja kulttuurista luonnollisella sekä hauskalla tavalla. Ja älä huoli, heitämme myös repun naulaan ja vaihdamme vapaalle. TRYcamps on hauskanpitoa uusien ystävien kanssa rannalla uiden ja aurinkoa ottaen, shoppaillen, pelaten, hullutellen…

 

Itsearviointi eli osaamiskartoitus

Jokainen TRYcamps-oppilas tekee ennen kielikurssiaan internetissä olevan itsearvioinnin omasta osaamisestaan. Se EI OLE koe. Tämä osaamiskartoitus sisältää kuuntelua (YouTube-videotehtävä), kirjallisia ja monivalintatehtäviä. Näin saamme tietoa sinun osaamisestasi yksilönä. Valitsemme oppilaiden osamisen perusteella, mitä opetamme, kertaamme, syvennämme, aloitamme alusta ja mihin panostamme oppituntien aikana. 

Osaamiskartoitus antaa myös pohjan yksityisopetuksellesi, vaikkakin yleensä oppilaat valitsevat ääntämisen harjoittelun (ja sehän on loistava aine). Yksityisoppetuksessa harjoittelemme ja kertaamme juuri niitä asioita, joissa sinulla on haasteita. Et yksinkertaisesti voi olla oppimatta!

Me panostamme kielitaitosi aktivoimiseen ja opiskelumotivaation nousuun. Tarvittaessa opetamme sinulle alkeita, kertaamme kieliopin sudenkuoppia, syvemmämme osaamistasi (poikkeusten poikkeukset) sekä annamme lisää rohkeutta käyttää englantia.

Palautetta ja todistuksia

Opettajamme tukevat ja rohkaisevat sinua koko kurssisi ajan. Luonnollisesti opettajamme antavat sinulle jatkuvasti palautetta erilaisista oppimis-, essee-, sanasto ja projektitehtävistäsi – myös vapaa-ajalle, sillä ravintolassa syödessäkin pääset harjoittelemaan kieltä. 

Kielitaidon kehittymisestäsi saat raportin kurssisi lopussa. Me emme pidä alku- ja loppukokeita, joiden tuloksia et saa edes tietää. Meidän ajatteluumme tämä kilpailijoiden toimintatapa ei sovi: miksi pitää kokeita, jotka eivät hyödytä sinua oppijana? Tämän takia meiltä saat kolme todistusta:

– kurssitodistuksen

– henkilökohtaisen osaamistodistuksen (Report of Skills).

– Report of Activity, jossa kerromme, kuinka kielikurssi on yleisesti mennyt ja nimeämme tulevaisuuden kehittämisalueen. 

 

Henkilökuntamme

Suomalaisena avainlippu yrityksenä tarjoamme turvallisen tavan lähteä kielikurssille ulkomaille ilman omia vanhempia. Henkilökuntamme on oikeasti alalle koulutettua (opetusalan maisteritutkinto) sekä eri-ikäisiä:

– vapaa-ajanohjaat vauhdikkaita ja nuoria aikuisia

– opettajat kokeneita sekä osaavia

– apuohjaajat ovat entisiä kielikurssilaisia.

Kaikille meille TRY-aikuisille on yhteistä se, että hymy ja nauru kuuluu jokaiseen päivään – mekin haluamme viettää hauskan kielikurssin.

Turvallisuutesi on meille niin tärkeää, että TRYcamps EI koskaan lähetä sinua matkaan sellaisen ohjaajan kanssa, kuka ei ole koskaan aikaisemmin tehdyt kielikurssityötä. Meillä matkassasi on AINA vähintään yksi kokenut opettaja/ohjaaja. 

Me panostamme henkilökunnan määrään ja heidän osaamiseensa mm. kehittämispäivien ja valmistelutapaamisten kautta! Ryhmäkokomme ovat pieniä ja aikuisten määrä isompi (keskimäärin 8-12/aikuinen,) – meillä et ole osa jopa 50-80 oppilaan tunnistamatonta massaryhmää. 

Se turvallisempi kielikoulu

Tapaat opettajasi ja ohjaajasi lentokentällä tai keväällä järjestettävässä infossa. He matkaavat kanssasi kielikurssikaupunkiin, jossa tapaat natiivin henkilökuntamme. Ohjaajat ovat tukenasi ja turvanasi koko kielileirin ajan (24/7). Vanhempasi voivat olla myös turvallisin mielin, sillä meillä on jokaisella kurssilla päivystävä puhelin, johon vastaa aina joku kurssin omista ohjaajista. 

Koska ryhmäkokomme ovat pienempiä, oppilaat tuntevat ohjaajansa ja he oppilaansa. Näin et ole osa isoa massaa ja kaikkien olo on turvallisempi. 

TRYcampsillä on myös oma SafetyPlan, sillä turvallisuus on meille ykkösasia!

 
7c39a4db-4f15-47c8-9508-0316e575b37e-e1534958136904
London-7-p

Hyödynnä kuukauden tarjous

heinäkuu 2024