🛈 Vielä kaksi paikkaa jäljellä 21.7.2024 alkaville kielikursseille Lontoossa, kesto 8 päivää tai 2 viikkoa. Ilmoittaudu tästä!

Yksityisopetus

Tarjoamme yksityistunteja, tekstien tarkastusta, koekertausta ja apua parempien esseiden kirjottamiseen kaiken ikäsille. Varaa oma tuntisi nyt!

Tarvitsetko apua englannissa?

TRYcampsiltä saat tukea ja yksityisopetusta henkilökohtaisiin kielen oppimisen haasteisiisi. Tarjoamme opetusta kaiken ikäisille – aloittelijoille ja pidemmälle edenneille. Saat tukea kielioppihaasteisiin, puhumiseen vieraalla kielellä tai kokeeseen kertaamiseen / ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen. Yksityisopetuksessa on aina yksilöllistä ja sinä saat kertoa toiveesi. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto:

* yksityistunti kasvokkain suomalaisen opettajan kanssa

* yksityistunti verkossa suomalaisen opettajan kanssa

* yksityistunti verkossa englantilaisen opettajan kanssa

* koekertaustunti – sinun kokeesi aihepiireistä

* esseen tarkistus ja kommentit

* esseen tarkistus ja verkkokommentit (30min)

* tekstisi toimivuus, selkeys ja kielioppitarkistus

Voit valita yksittäistunnin tai viiden oppitunninpaketin. Tarjoamme suomalaisen sekä englantilaisen opettajan tukea juuri sinun kielenoppimisen haasteisiisi. Pyydä apua – me autamme sinua vaikka kertaamaan kokeeseen tai sellaisessa kielioppiasiassa, missä tarvitset tukiopetusta tai lisää tietoa.

Essee ja tekstintarkastuksessa lähetät meille tekstitiedostosi ja palautteen saat n. 2 viikon kuluttua. Voit valita itse haluatko palautteen kirjallisesti vaiko verkkotapaamisessa. Me annamme esseestäsi kommentteja, ohjausta ja tukea kirjoittamisprosessiisi. Teksti on aina sinun.

Hinnasto

Yksityistunti kestää 45 minuuttia. Hinta sisältää suunnittelun ennakkotoiveiden mukaisesti. Esseen pituus alle 200 sanaa. Pidemmän tekstin tarkistuksessa laskutamme käytetyn ajan mukaan (saat aina arvion ennakkoon).

Hinnat sisältävät Suomessa perittävän ALV-veron.

Yksityisopetuksen varaus

Syötä TRY-yksityisoppijan tiedot