Yksityisopetus

Tarjoamme yksityistunteja, tekstien tarkastusta, koekertausta ja apua parempien esseiden kirjottamiseen.

Tarvitsetko apua englannissa?

TRYcampsiltä saat tukea ja yksityisopetusta henkilökohtaisiin haasteisiisi. Voimme tukea sinua myös kokeeseen valmistautumisessa. Yksityisopetuksessa on aina yksilöllistä ja sinä saat kertoa toiveesi. Me tarjoamme sinulle usean erilaisen vaihtoehdon, josta voit valita:

* yksityistunti kasvokkain suomalaisen opettajan kanssa

* yksityistunti verkossa suomalaisen opettajan kanssa

* yksityistunti verkossa englantilaisen opettajan kanssa

* koekertaustunti – sinun kokeesi aihepiireistä

* esseentarkistys ja kommentit

* esseentarkistys ja verkkokommentit (30min)

* tekstisi toimivuus, selkeys ja kielioppitarkistus

Voit valita yksittäistunnin tai viiden oppitunninpaketin. Tarjoamme suomalaisen sekä englantilaisen opettajan tukea henkilökohtaisiin haasteisiisi. Pyydä apua – me autamme sinua kokeeseen kertaamisessa tai sellaisessa kielioppiasiassa, missä tarvitse tukiopetusta tai lisää tietoa.

Essee ja tekstintarkastuksessa lähetät meille tekstitiedostoni ja palautteen saat n. 2 viikon kuluttua. Voit valita itse haluatko palautteen kirjallisesti vaiko verkkotapaamisessa. Me emme tarjoa esseen kirjoituspalvelua tai kotitehtävän tarkistusta, jos opettajasi antaa tehtävästä arvosanan. Me annamme kommentteja, ohjausta ja tukea kirjoittamisprosessiisi. Teksti on aina sinun.

Yksityisopetuksen varaus

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja varaa!

Yksityistunti kestää 45 minuuttia. Hinta sisältää suunnittelun ennakkotoiveiden mukaisesti. Esseen pituus alle 200 sanaa. Pidemmän tekstin tarkistuksessa laskutamme käytetyn ajan mukaan (saat aina arvion ennakkoon).

Hinnat sisältävät Suomessa perittävän ALV-veron.

Tulevan TRY-oppilaan tiedot