25 syytä valita TRYcamps

Opetus

1. Panostamme opetukseen! Kaikilla opettajillamme on maisteritutkinto ja siksi emme tarvitse ”tylsiä” oppikirjoja. Opettajat tekevät materiaalinsa itse – tai hyödyntävät Creative learning -appsejä, jossa oppilaat työstävät kieltä ideasta valmiiksi työksi. Painotamme kielen aktivoimiseen – puhuen.

2. Paikalliset opettajamme ovat 100% natiiveja – eivät ulkomaalaisia, jotka ”vain” asuvat paikkakunnalla.

3. Olemme ainoa kielikurssiyritys, joka antaa jokaiselle myös yksityisopetusta!

4. Saat enemmän opetusta: 5 h päivässä ja 5 päivänä viikossa. Koulupäiviä ei muuteta vapaaksi, retkeksi tai urheilutapahtumaksi.

Opintokäynnit

5. Teemme opintokäyntejä oikeasti merkityksellisiin kohteisiin, esimerkiksi ”Kuninkaallinen asunto”, ”Maailmansotamuseo” tai ”Lontoon suuri tulipalo -näyttely”. Emme valitse opintokohteiksi siltaa, jossa voit pelata kolikkopelejä tai kalastajamuseota, koska se on ilmainen!

6. Opintokäynteihin liittyy aina harjoitusmoniste tai Creative learning -sovellustehtävä, joka aktivoi sinua keskustelemaan ja etsimään tietoa kohteessa. Luonnollisesti mobiililaitteet ovat käytössämme päivittäin.

7. Kaikki opintokäyntitehtävät arvioidaan ja saat palautteet suoriutumisestasi.

Raha ja hinta

8. Me emme kerää oppilailta rahaa kohteessa esim. leffalippuun tai huvipuistoretkeen. Kaikki kielikurssisi retket ja vapaa-ajan sisäänpääsyt sisältyvät retkipakettiin, jonka ostat jo ennakkoon Suomessa.

9. Sinun ei tarvitse myöskään varata rahaa bussi-, juna- tai metrolippuihin, sillä ostat nekin ennakkoon Suomesta. Voit itse käyttää kaiken taskurahasi matkamuistoihin, uusiin vaatteisiin tai herkkuihin.

10. Tiedät ennakkoon 100%sti, mitä kielikurssisi kokonaisuudessaan maksaa. Kaikki kulut on tiedossa ennen matkalle lähtöä – ALL INCLUSIVE -periaate!

11. Lennämme vain isoilla lentoyhtiöillä – emme halpalennoilla, jossa palvelusta saa maksaa extraa. Vuonna 2018 käytimme Finnairia ja British Airwaysiä.

Retket

12. Voit vaikuttaa retkikohteisiin äänestämällä suosikkiasi verkko-oppimisympäristössä ennakkoon. Retkikohteemme ovat aina laadukkaita – emmekä ole unohtaneet urheiluakaan. Haluamme sinun tietysti nauttivan kesästä ja kielileiristäsi!

13. Olemme tietääksemme ainoa kielikouluyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden mm. Harry Potterin studioihin, sillä haluamme tarjota sitä, mistä te nuoret tykkäätte!

14. Järjestämme järkeviä retkiä! Ei ole järkeä viettää 7-8h matkataksesi Lontooseen ja takaisin päiväretkenä. Ehdit viettää Lontoossa n. 3-4h.

Majoitus

15. Tarjoamme aina laadukasta majoitusta. Me emme majoita sinua koskaan sisällä tupakoivaan perheeseen, sillä emme järjestä massamatkoja, jossa meidän on vain saatava sinulle majapaikka ja tupakoimattomat perheet nyt vain loppuivat kesken.

16. Emme tarjoa isäntäperheitä sellaisissa kaupungeissa, missä niiden laatu on heikkoa ja perheet asuvat jopa tunnin metro- ja bussimatkan päässä koulusta tai kurssin aktiviteeteista. Epäreilua!

17. Emme koskaan majoita oppilaitamme hostelleihin. Emme koskaan majoita sinua kerrossänkyyn muovitetuilla patjoilla tai huoneessa, jossa vessat ja suihkutkin sijaitsevat käytävällä, jopa eri kerroksessa. Käytämme isoja hotelliketjuja mm. HolidayInn ja Ibis.

18. Maksamme isäntäperheille ruokarahaa lähes tuplasti kilpailijoihin verrattuna, jotta sinä saisit muutakin kuin makkaraa, muusia ja papusosetta paahtoleivällä.

Enemmän vastinetta

19. Olemme edullinen (tietääksemme halvin) kielikursseja järjestävä yritys Suomessa. Emme maksa välityspalkkioita, johtajien bonuksia ja kuluta rahoja kalliisiin mainoksiin, bussikiertueisiin tai siihen, että entiset oppilaat saavat ilmaisia matkoja, kun kehuvat sinulle kielimatkafirmaansa (huomaat ambassadorien blogit!).

20. Retkipakettimme ovat laajat ja kattavat. Saat ja näet enemmän.

21. Me viemme sinut myös ravintolaan syömään, jotta voit harjoitella ravintolasanontoja. Ja tietenkin tämäkin sisältyy hintaan!

22. Olemme suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen verosääntöjen mukaisesti. Toimintamme kasvoi 245% vuonna 2018! 

Muuta tärkeää

23. Yhteishenki on meille tärkeää. Järjestämme paljon yhteisiä tapahtumia ja hauskoja hetkiä myös oppitunneilla, jotta tutustumme toisiimme. Me tunnemme oppilaamme – emme järjestä massakursseja.

24. Saat kielikurssitodistuksen lisäksi meiltä henkilökohtaisen ”Report of Skills & Activity ” -todistuksen. Se kertoo sinulle osaamisestasi enemmän ja siitä, kuinka kielikurssisi on sujunut.

25. Panostamme henkilökuntaan määrällisesti, heidän jaksamiseensa ja maksamme heille reilusti Suomen lakien mukaista päivärahaa. Seuraamme myös työtuntien määrää. Haluamme olla reiluja kaikille. Pelkällä ”omenalla ja suklaapatukalla” ei elä, jaksa opettaa tai pitää sinusta huolta.

Muista, että kaikki voivat lähteä TRYcamps-kielileirille! Sinun englannin osaamisen tasollasi ei ole oikeasti merkitystä. Me opetamme kertausta tarvitsevia, laiskahkoja, aktiivisia, osaavia, hikkejäkin – KAIKKIA! Nuorimmat kurssilaiset ovat olleet 10-vuotiaita ja vanhimmat lähes 70 vuotta – meillä on opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille!

TRYcamps perustettiin vahvalle pedagogiselle osaamiselle ja kielikoulun kokemukselle. Perustajamme teki yli 20 vuotta töitä maailman suurimmalle kielikouluyritykselle opettajana, ohjaajana, kouluttajana, rekrytoijana sekä myyntitöissä. Hän tuntee heidän kielikurssituotteensa niin hyvässä kuin pahassakin.

Vuonna 2014 oli kuitenkin aika ottaa rohkea askel tuntemattomaan, parempaan… TRYcamps syntyi ja se haluaa olla kaikessa parempi, yksilöllisempi, laadukkaampi ja reilumpi. Tavoitteet ovat kovat, mutta niin on myös kokemus ja osaavien ihmisten verkosto. Näissä tavoitteissa on jo onnistuttu ainakin oppilailta, vanhemmilta, opettajilta ja henkilökunnalta saatujen palautteiden perusteella. Kiitos luottamuksesta. Työ jatkuu yhdessä uusien kielileirioppilaiden ja eduksi!

Hyödynnä kuukauden tarjous

joulukuu 2022