🛈 KESÄ24 on loppuunmyyty! Kesä 2025 myynnissä vielä vanhoilla hinnoilla. Ilmoittaudu tästä!

100%

huoltajista suosittelee TRYcampsia edelleen!

Palautekysely, kesä 2023

(100% - kesä 2022)

4,6/5

keskiarvo kurssilaisten palautteista

Palautekysely, kesä 2023​

(4,4/5 - kesä 2022)

4,8/5

Henkilökunta - 2023

(4,6/5 - kesä 2022)

4,5/5

Kurssiohjelma - 2023

(4,4/5 - kesä 2022)

4,6/5

Opetus - 2023

(4,4/5 - kesä 2022)

4,2/5

Majoitus

(4,1/5 - kesä 2022)

4,7/5

Koko kurssi

(4,5/5 - kesä 2022)

Kurssilaisten palautteet, kesä 2023

Tyttö 17v.

”Aivan upeat kaksi ja puoli viikkoa! Tulisin ehdottomasti uudestaan koska nautin koko ajasta ja kaikesta 🙂 Opetus oli paljon parempaa kuin koulussani. Opetuksessa oli tarpeeksi pelkän opettajan opetusta, havainnollistamista sekä oppilaiden aktiivisuutta!”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 13v.

”Opetus oli hyvää, koska se oli monipuolista eikä tylsää kuin koulussa. Henkilökunta ihmiset oli kivoja ja rentoja. Kurssi oli 🔥”

Suosittelee TRYcampsia
Tyttö 16v.

”Opetus oli toisi hyvää, opettajat olivat huippuja ja oppitunnit mielenkiintoisia ja opettavaisia. Paras retki oli huvipuisto ja retket eivät kyllä koskaan pettäneet ja joka kerralla oli hauskaa. Henkilökunta oli huippuja tyyppejä, heidän seurassaan tuntui aina helpolta ja turvalliselta.”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 18v.

”Majoitus oli todella hyvä enkä löydä pahaa sanottavaa. Henkilökunta on mielestäni mukavaa, auttavaisia ja ilosia. Opetus oli hyvää ja hauskaa. Reissu oli uskomattoman mukava kokemus! Mitään muuta parannettavaa en keksi! Reissu oli ihana ihmisten, paikkojen ja opetuksen ansiosta!”

Suosittelee TRYcampsia
Tyttö 16v.

”Oli tosi ihana ja ikimuistoinen kielikurssi. Parasta oli kaikki uudet ystävät ja toivon pysyvän yhteydessä heidän kanssa vielä kurssin jälkeen. Henkilökunta oli ymmärtäväisiä, kilttejä, positiivisia, hauskoja. Kiitoksia kaikille opettajille, assareille ja vetäjille. Toitte intoa opiskeluun ja hyvän mielen. ;)”

Suosittelee TRYcampsia
Tyttö 15v.

”I had so much fun in the host family in California, XXX was super nice. The private session with Cami was great because I got some good tips from her, and the lessons were nice because I learnt new things and there was a lot of learning by doing and not just sitting in the classroom. I think that TRYcamps is really good because you have good travel destinations and supportive teachers, you are in safe hands and a good DJ :)”

Suosittelee TRYcampsia
Kielikurssilla olevat kurssilaiset heittävät oppilakit ilmaan. Taustalla näkyy Englannin lippuja.

Kurssilaisten palautteet; kesä 2022

Tyttö 16v.

”Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat todella kivoja, koska he olivat kilttejä, hauskoja, luotettavia, mukavia ja opettivat hyvin.”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 13v.

”Opin kielikurssilla enemmän kuin koko viime kouluvuonna.”

Suosittelee TRYcampsia
Tyttö 14v.

”Hyvää opetusta. Opin paljon uutta ja autto vanhoihin juttuihin. Tykkäsin miten meitä otettiin siihe iha kunnolla mukaan eikä vaa istuttu paikoilla.”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 14v.

”Hyvin järjestelty ja kaikki toimi hyvin. Ihan erilaista kuin peruskoulussa ja paljon opettavampaa. Opetustapa on parempi.”

Suosittelee TRYcampsia

Huoltajien palautteet kesä 2023

Äiti, oppija 17v
”Olemme olleet vanhempina enemmän, kuin TYYTYVÄISIÄ x:n kesän kielikurssiin. En oikein tiedä, miten lyhyesti voisin sanoa kaiken sen, mikä meihin on tehnyt suuren vaikutuksen. Kaikki yksinkertaisesti meni niin upeasti heti ilmoittautumisesta alkaen. Se, miten kaikki infot, tiedotteet, kurssin opetuksen / päiväohjelmien suunnittelu, ”paksu kirjallinen kielikurssi-info” ym. oli tehty, oli vaikuttavaa ja äärettömän hyvin ja huolellisesti tehtyä. Kokonaisuudesta tuli turvallinen ja luottavainen olo, eikä missään vaiheessa tarvinnut olla huolissaan/epävarma mistään. Ihanat, mukavat ja taitavat opet!!! IG:n kautta välittyi niin mukavaa yhdessäoloa, ohjelmaa ja opiskelua – en yksinkertaisesti keksi mitään, mistä voisin antaa muuta, kuin positiivista palautetta. Vain ruusuja. Ja roppakaupalla. X:n kielikurssi oli meille tämän vuoden kokokohta.”
Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 12v.
”Tiedätkö sanonnan, liian hyvää ollakseen totta? Tälläinen ajatus jyskytti takaraivossa molemmilla vanhemmilla kun tyttäremme lähetettiin teidän matkaan. Nyt olen 100% varma, että sanonta ei ole oikeassa. Joskus voi käydä näinkin, kielikurssi oli kaikessa täydellisyydessään totta. Kiitos, että teitte reissusta aivan täydellisen meidän lapsukaiselle ja meille vanhemmille. Näemme varmasti ensi kesänäkin! Ja mikäli kaipaatte lisää vanhempien numeroita mihin voi soittaa, kun tälläisiä samanlaisia epäluottavaisia aikuisia soittelee sinulle niin minun puhelinnumeron voi antaa vapaasti. Kiitos Petri ja tiimi! 🫶”
Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.
”Olimme vanhempina tyytyväisiä järjestelyihin ja siihen, että koko ajan oli luotto, että nuoret ovat hyvissä käsissä. Suosittelen lämpimästi TRYcampsiä, joka selkeästi eroaa kivalla ja terveellä meiningillä sekä erityisesti turvallisuuden näkökulmasta kilpailijoista. Olimme todella tyytyväisiä ja positiivisesti yllättyneitä miten kivasti nuoret kohdattiin omina yksilöinään hyvässä ryhmähengessä, opetuksessa jne. Tästä iso kiitos!”
Suosittelee TRYcampsia

Huoltajien palautteet kesä 2023

Äiti, oppija 13v.
“Onnistuitte loistavasti. Poikani oli nuorin osallistuja leirillä. Äitinä jännitin matkaa, kuten poikakin. Kaikki meni paremmin kuin olisin osannut odottaa. Henkilökunta oli oikein hyvä, lapseni tykkäsi ja itselleni jäi hyvä vaikutelma. Kiitos ikimuistoisesta kielikurssista, olen iloinen millaisen kokemuksen poikani sai. Hän haluaa heti ensi kesänä myös kurssille. Monta kokemusta ja elämystä rikkaampana!”
Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.
“Petrin rento, heittäytyvä ja reilu tyyli yhdistettynä hänen osaamiseen takasivat sen, että meidänkin hieman vaitelias lapsi osallistui kaikkeen ja eli jenkkiajan täysillä. Kyllä oli, osaavia ja hyviä tyyppejä kaikki. Tiedotuspuoli pelasi alusta asti hyvin. Tietoa tuli riittävästi myös kurssin aikana classroomiin, pystyi seuraamaan mitä siellä tapahtui. Olen tyytyväinen. Suuret kiitokset teille kaikille! Olen todella iloinen että valitsimme Try-campsin. Ilman muuta, vahva suositus!”
Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 14v.
“Ylititte odotuksemme. Tiedottaminen ja etenkin info-tilaisuus oli erinomainen. Kurssin henkilökunta tuki lastamme erinomaisesti ja ammattitaitoisesti. Kuten kentällä opettaja muistutti ”jos lapsesta ei kuulu mitään kaikki on hyvin” ja näin juurikin tapahtui. Saimme kotiin väsyneen mutta onnellisen pojan, joka on suunnitellut matkat jos seuraavalle kolmelle vuodelle eteenpäin 😀. Itseluottamus kielen käyttämiseen on lisääntynyt huimasti ja joka toinen sana tai lause sanotaanko meillä englanniksi. Kiitos vielä kerran koko tiimille!!”
Suosittelee TRYcampsia

Palautteita vuodelta 2022

Äiti, oppija 12v.

”Isot kiitokset paikallaan. Tytär tykkäsi kielileiristä valtavasti ja sai siitä uutta puhtia englannin opiskeluun sekä rohkeutta puhua englantia. Lisäksi hän sai upeita kokemuksia ja mukavia kavereita. Kovasti on halukas lähtemään kielileirille myös ensi kesänä! Vanhempana olin erittäin tyytyväinen yksityiskohtaiseen paneutumiseen asioissa. Kaikki oli mietitty ja järjestetty huolella. Vanhempaininfo oli tärkeä. Oli turvallista lähettää lapsi TRYcampsin mukana maailmalle, vähän niin kuin luotettavan naapurin matkaan olisi laittanut. Luottamus oli kova ja matka oli sen arvoinen.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

”Olimme todella tyytyväisiä kielikurssin järjestelyihin. Ennakkomateriaali kielikurssilaisen oppaineen oli mainio tietolähde ja sisälsi kaiken oleellisen. Hyvä että neuvottiin myös vakuutuksessa ja nettiin liittyvissä asioissa. Oli kiva saada ohjelma etukäteen ja siitä myös joustettiin tilanteen vaatiessa hienolla tavalla. Kaikki sujui niin kuin oli luvattu. Henkilökunta vaikutti innostuneelta, sitoutuneelta ja osaavalta. Suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Vaikea keksiä, mitä olisitte voineet tehdä paremmin. Jopa joukkoliikennelakon ja peruuntuneen lennon vuoksi teitte erinomaiset uudelleenjärjestelyt. Meille kotiväelle välittyi kuva, että henkilöstö oli ammattitaitoista ja omistautunutta. Jopa teini-iän myllerryksissä angstaava teini tykkäsi teistä aikuisista, vaikka aina hän ei olisi jaksanut opiskella. Suosittelen – käsitykseni mukaan tämä firma on parempi kuin muut.”

Suosittelee TRYcampsia