100%

huoltajista suosittelee TRYcampsia
2023 palautteet julkaistaan 12/23. Nekin ovat LOISTAVAT!

(Palautekysely, 2022)

4,4/5

keskiarvo kurssilaisten palautteista

(Kesä 2022)

4,63/5

Opettajille ja ohjaajille

4,37/5

Kurssiohjelmalle

4,41/5

Opetukselle

4,11/5

Majoitukselle

4,46/5

Koko kurssille

Kurssilaisten palautteet

Tyttö 16v.

”Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat todella kivoja, koska he olivat kilttejä, hauskoja, luotettavia, mukavia ja opettivat hyvin.”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 13v.

”Opin kielikurssilla enemmän kuin koko viime kouluvuonna.”

Suosittelee TRYcampsia
Tyttö 14v.

”Hyvää opetusta. Opin paljon uutta ja autto vanhoihin juttuihin. Tykkäsin miten meitä otettiin siihe iha kunnolla mukaan eikä vaa istuttu paikoilla.”

Suosittelee TRYcampsia
Poika 14v.

”Hyvin järjestelty ja kaikki toimi hyvin. Ihan erilaista kuin peruskoulussa ja paljon opettavampaa. Opetustapa on parempi.”

Suosittelee TRYcampsia

Huoltajien palautteet

Äiti, oppija 12v.

”Isot kiitokset paikallaan. Tytär tykkäsi kielileiristä valtavasti ja sai siitä uutta puhtia englannin opiskeluun sekä rohkeutta puhua englantia. Lisäksi hän sai upeita kokemuksia ja mukavia kavereita. Kovasti on halukas lähtemään kielileirille myös ensi kesänä! Vanhempana olin erittäin tyytyväinen yksityiskohtaiseen paneutumiseen asioissa. Kaikki oli mietitty ja järjestetty huolella. Vanhempaininfo oli tärkeä. Oli turvallista lähettää lapsi TRYcampsin mukana maailmalle, vähän niin kuin luotettavan naapurin matkaan olisi laittanut. Luottamus oli kova ja matka oli sen arvoinen.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

”Olimme todella tyytyväisiä kielikurssin järjestelyihin. Ennakkomateriaali kielikurssilaisen oppaineen oli mainio tietolähde ja sisälsi kaiken oleellisen. Hyvä että neuvottiin myös vakuutuksessa ja nettiin liittyvissä asioissa. Oli kiva saada ohjelma etukäteen ja siitä myös joustettiin tilanteen vaatiessa hienolla tavalla. Kaikki sujui niin kuin oli luvattu. Henkilökunta vaikutti innostuneelta, sitoutuneelta ja osaavalta. Suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Vaikea keksiä, mitä olisitte voineet tehdä paremmin. Jopa joukkoliikennelakon ja peruuntuneen lennon vuoksi teitte erinomaiset uudelleenjärjestelyt. Meille kotiväelle välittyi kuva, että henkilöstö oli ammattitaitoista ja omistautunutta. Jopa teini-iän myllerryksissä angstaava teini tykkäsi teistä aikuisista, vaikka aina hän ei olisi jaksanut opiskella. Suosittelen – käsitykseni mukaan tämä firma on parempi kuin muut.”

Suosittelee TRYcampsia

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa