Huoltajien palautteet

Hyppää kohtaan:

Näin huoltajat kuvasivat TRYcamps-kielikurssia palautteessaan:

Äiti, oppija 13v.

”Pidin kurssin ohjelmaa erityisen taitavasti rakennettuna: ensin tutustutaan toisiinsa ja paikkoihin, sitten kunnon retkirypäs (ennen kuin käydään kärsimättömiksi kaiken näkemättä olevan suhteen), sitten kunnon opiskelupläjäys ja taas retket ja shoppailut, sekä hulvaton kurssin lopetus. Kiitos henkilökunnan sujuvasta heittäytymisestä erilaisiin kotkotuksiin. Opetus sopi tyttärelleni. Kurssin aikana on kuitenkin tapahtunut valtava harppaus puhumisessa ja itseluottamuksen määrässä. Teemme silloin tällöin edelleen iltalenkin ”only in English”.

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 12v.

”Isot kiitokset paikallaan. Tytär tykkäsi kielileiristä valtavasti ja sai siitä uutta puhtia englannin opiskeluun sekä rohkeutta puhua englantia. Lisäksi hän sai upeita kokemuksia ja mukavia kavereita. Kovasti on halukas lähtemään kielileirille myös ensi kesänä!
Vanhempana olin erittäin tyytyväinen yksityiskohtaiseen paneutumiseen asioissa. Kaikki oli mietitty ja järjestetty huolella. Vanhempaininfo oli tärkeä. Oli turvallista lähettää lapsi TRYcampsin mukana maailmalle, vähän niin kuin luotettavan naapurin matkaan olisi laittanut. Luottamus oli kova ja matka oli sen arvoinen.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Kiitos vielä kerran mahtavasta kielikurssista. Järjestelyt olivat erittäin hyvät ja tiedottaminen toimi. Henkilökunta oli mukavaa ja rekrytointi onnistunutta. Opetus oli niinikään hyvää. TVT:n käyttö on hyödyllinen juttu ja kiva oli seurata Instagramista matkakuulumisia. Suosittelen erittäin lämpimästi TRYcamps-kielileirejä kaikille kiinnostuneille! Poika säästää jo uutta kielikurssia varten ja kovasti houkuttelee minua kanssaan Lontooseen. Viesti laadukkaasta kielileiristä menee täällä eteenpäin.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

”Kiitos kivasta kielikoulukokemuksesta (nimi peitetty) puolesta ja lämmin kiitos meiltä vanhemmilta teille kaikilla ohjaajille ja opettajille. Olemme otettuja ja onnellisia, että löysimme yrityksenne ja lähetimme tyttären matkaan juuri teidän kauttta. Siitä on poikinut paljon hyvää nuoremme elämään ja arkeen. Kaikin puolin olemme yleisesti ottaen oikein tyytyväisiä; yhteishenki ja ilmeisesti leiriohjelma leikkeineen ym. yhteishenkeen vaikuttavine tekijöineen (aikuiset, ohjaajat, selkeä säännöt, edellytys reiluun käytökseen) antoi meidän tyttärelle oikein hyviä ja iloisia muistoja. Petri, sinulla on erityinen taito luoda hyvä yhteishenki ja toivomme sinulle menestystä yrityksen kanssa. Onnistuitte luomaan ilmapiirin jossa näin vanhemman silmin vallitsi luovuus, uskallus ja vapautumisen tunne oppimisessa että heittäytymisessä ohjelmaan. Kiitos hyvästä opetuksesta, esseiden tarkistus ja palautteet olivat tyttären mielestä hyviä ja tärkeitä hänen oppimisen kannalta.Voin lämpimästi suositella Trycampsiä. Isle of Wight oli kuulemma upea.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 12v.

”Onnistuitte loistavasti. Emme oppineet itse tuntemaan henkilökuntaa, mutta poikamme (nimi peitetty) mukaan kaikki olivat kivoja. Erityisesti kuulemma kiitos Petrille ja aktiiviteettiohjaajille. Ja Tupille! Suosittelisin! Poikamme (nimi peitetty) tulee varmasti ensi vuonna, jos vain suinkin kaikki aikataulut natsaa. Ainut parannusehdotus pojaltamme (nimi peitetty), että applikaatioita voisi käyttää enemmänkin.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppijat 12v. ja 14v.

”Pojat olivat tyytyväisiä ja se meille vanhemmille on tärkeintä. Mitään eivät ole moittineet ja retkikohteethan olivat todella upeat. Mietityttää vain olivatko pojat ihmisiksi… Pojat pitivät, että matkassa oli myös miesohjaaja, ja ajattelenkin hänen olleen hyvä roolimalli/aikuinen kaveri teini-ikäisille gangsterinaluille. Näin varmaan jatkossakin kannattaa olla. Suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 13v.

”Tyttäreni ei ole muuta tehnytkään kuin kehunut koko kielileiriä ja siellä olleita ihmisiä. Luottamus oli kova – ei tarvinnut kamalasti miettiä, miten leiri tulisi menemään. Voin suositella teitä kaikille! Kiitos vielä kerran kaikille teille hyvästä huolenpidosta ja kiinnostavasta leiristä. Vahva suositus!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 11v.

”Kaikki sujui oikein mutkattomasti ja hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvä konsepti. Tuntui, että lapsi on hyvissä käsissä. Arvostan, että aidosti satsattiin kielen oppimiseen, eikä vain lähdetty pitämään hauskaa. Hauskaa varmasti myös oli ja se on osoitus siitä, että oppimista voi harjoittaa myös vähemmän kurttuotsaisesti.  Kiitos, kiitos, kiitos…oikein onnistunut kokemus lapselleni: ikimuistoisia elämyksiä, uusia ystäviä ja rohkeutta käyttää kieltä sekä ripaus itsenäisyyden opettelua matkalla aikuisuuteen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti ja isä, oppija 12v.

”Opetus meni lapsen kertoman mukaan hyvin. Matkat sujuivat hyvin, paluumatka olisi ehkä voinut olla aikaisempi (kellonaika). Majoitus vaikutti oikein hyvältä. Retket olivat todella monipuoliset ja niitä oli riittävästi. Henkilökunta esittelyjen ja lapsen kertoman perusteella erinomaista. Ehdottomasti suositellaan TRY-kielileiriä muillekin. Hieman terveellisempää ruokaa olisimme myös kaivanneet, mutta lapsi oli pääosin tyytyväinen. Ja se on tässä tärkeintä.” ​

Suosittelee TRYcampsia
Isä, oppija 11v.

”Mielestämme kielileiri onnistui hyvin ja kaikki järjestelyt olivat hoidettu erittäin hyvin. Todella hienoa oli, että retket ja metroliput sisältyivät jo matkan hintaan eikä niitä varten tarvinnut erikseen varata rahaa. Ohjelmaa oli erittäin paljon ja tuntui, että lapset näkivät ja kokivat paljon kahden viikon aikana, mikä on hienoa. Poikani piti kaikista opettajista ja oli hienoa, että lapsilla oli myös ns. “yksityistunti”. Rekrytointi oli erittäin onnistunut. Suosittelemme erittäin mielellämme TRYCamps- kielileirejä.”

Suosittelee TRYcampsia
Isä, oppija 14v.

”Kaikki täyttä laatua – opetus, ohjaus, turvallisuus, retket… Mahtavaa, että lapset vietiin syömään ravintolaankin – useamman kerrankin. Kaikki sisältyi, mitä lapsi tarvitsi – paitsi tuliaiset! Suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 10v.

”Mahtava kielikurssi! Kiitos lapseni yksilöllisestä huomioimisesta, yksityistunneista sekä TVT:n hyödyntämisestä opetussa. Mahtavia tuotoksia! Lapseni oppi todella paljon ja sai paljon innostusta opiskella kieltä myös koulussa. Meillä ihan ”inglisiä” vaan puhutaan nykyään – motivaatio on huipussaan. Kavereita tuli lisää. Aktiviteetit olivat onnistuneita ja opintokäyntikohteet olivat loistavia. Ei moitteen sanaa – Keep up the good work!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 17v.

”Tyttäreni lähti matkaan suurin kielioppiaukoin. Hän halusi valmistautua kirjoituksiin. Oppia tuli valtavasti ja korvat aukesivat puheelle. Kiitos, kiitos kiitos – jäämme odottamaan valkolakkia!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Hi Petri & co! A big thank you to the whole team for making (nimi poistettu)’s language course unforgettable! She had such a wonderful time, saw and learned a lot, and made good friends. On Saturday when she got home, she said that she already misses you and her friend from the course. Now both of our daughters, have experienced the Isle of Wight, loved it so much, and survived their first two weeks abroad without mom and dad, but still feeling safe with you in the big world.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 13v.

“This was (nimi poistettu)’s second language course with TRYcamps – I wouldn’t trust anyone else to take kids aboard. It is his sister’s turn next year!“

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 17v.

”Kiitos, Petri! Suurkiitos myös (nimi poistettu) tapaturma-asian tarkasta ja asiallisesta hoidosta. Meillä vanhemmilla on huoleton mieli, kun tiedämme teidän hoitavan nuorten asioita turvallisesti. Suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppijat 10v. ja 14v.

”Kurssin alkujärjestelyt ja ennakkotiedotus onnistuivat erinomaisesti. Sen avulla helppo seurata mitä mukaan suositellaan. Retket ja menot tiedotettu hienosti lukujärjestysmäisesti, jota helppo nuorienkin oppioiden seurata. Meillä molemmat tytöt tuntuneet viihtyvän. Kotiin ei ole tullut yhtään soittoa ellen itse olisi soittanut. Paljon nähtävää ja oppimista kurssin aikana. Hotellit hyvätasoiset ja keskeiset sijainnit. Rekry onnistunut – itse kielikurssilla olleet ohjaajat tietävät, mitä kursseilla halutaan. Heillä kaikilla halu ohjata ja motivaatio toimia ohjaajina, mikä tärkeää ja tulla toimeen myös nuorempien oppijoiden kanssa.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

”Tämä oli tyttäreni ensimmäinen matka ulkomaille ilman meitä vanhempia. Kokemuksena ihana ja unohtumaton, ja varmasti lisäsi itsenäistymistä. Turvallisuus on tärkeä asia, ja se toteutui hienosti. Retket olivat ilmeisen onnistuneita ja niitä oli sopivasti, muutama Lontoo-päivä reissun lopuksi kruunasi kaksiviikkoisen. Lisää osaamista ja varsinkin varmuutta kielen käyttämiseen tarttui matkaan. Tiedotus toimi oikein hyvin sekä ennen kurssia että sen aikana. Tytär piti kovasti opettajista ja muusta tiimistä. Ikävöi jo heti kotiin tultuaan teitä ja kurssin kavereita. Kyllä niin suosittelen!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 17v.

“Opetus, kurssin muu ohjelma jne saivat loputtomasti kiitoksia, tämä puoli aivan priimaa! Infoa oli runsaasti saatavilla. Esimerkiksi opettajien ja ohjaajien esittelyt oli mukavaa etukäteisvalmistautumista sekä kurssilaiselle että perheelle. Kurssin aikana olennaisista asioista tiedotettiin asiallisesti ja kattavasti. Leirijärjestelyt onnistuivat mielestämme erinomaisesti huomioiden hankalat olosuhteet ja muutamat epäonniset käänteet, näiden hoidosta tiimille 10+ Missään vaiheessa ei kotipuolessa ollut sellainen olo, etteikö olisi luottanut Petrin ja tiimin kykyyn järjestää asiat turvallisesti ja toimivasti. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia, mitä kurssilaisemme toi esille, oli englantilainen ruoka.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 17v.

“Kurssi onnistui todella hyvin koronasta huolimatta! Onneksi jaksettiin odottaa. Tiedotus, majotus, lennot, kaikki hienosti järjestetty. Retketkin onnistui lakosta huolimatta, huikeeta! En ollut huolissani hetkeäkään, luotin täysin.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

Olimme todella tyytyväisiä kielikurssin järjestelyihin. Ennakkomateriaali kielikurssilaisen oppaineen oli mainio tietolähde ja sisälsi kaiken oleellisen. Hyvä että neuvottiin myös vakuutuksessa ja nettiin liittyvissä asioissa. Oli kiva saada ohjelma etukäteen ja siitä myös joustettiin tilanteen vaatiessa hienolla tavalla. Kaikki sujui niin kuin oli luvattu. Henkilökunta vaikutti innostuneelta, sitoutuneelta ja osaavalta. Suosittelen!

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Vaikea keksiä, mitä olisitte voineet tehdä paremmin. Jopa joukkoliikennelakon ja peruuntuneen lennon vuoksi teitte erinomaiset uudelleenjärjestelyt. Meille kotiväelle välittyi kuva, että henkilöstö oli ammattitaitoista ja omistautunutta. Jopa teini-iän myllerryksissä angstaava teini tykkäsi teistä aikuisista, vaikka aina hän ei olisi jaksanut opiskella. Suosittelen – käsitykseni mukaan tämä firma on parempi kuin muut.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 15v.

”Kaikki sujui sovitusti, ja olo kotona oli turvallinen. Kurssi sisälsi lapsen kertoman mukaan paljon sellaista kivaa ohjelmaa, mistä ei ollut etukäteen tietoakaan. Henkilökunta oli ilmeisen ammattitaitoista ja asialle omistautunutta. Asenne nuoriin myös ns. ”oikea”. Suosittelen ehdottomasti – kiitos, kun mahdollistitte tämän kokemuksen lapselleni!”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 16v.

“Kurssi onnistui erinomaisesti. Järjestelyt ja tiedotus toimivat erittäin hyvin ja tyttäreni olivat kaikin puolin hyvin tyytyväisiä kielikurssiin. Ensi kesänä uudelleen! Henkilökunta vaikutti erittäin kokeneelta ja pätevältä.”

Suosittelee TRYcampsia
Äiti, oppija 13v.

“Ennakkotiedotus oli järjestetty hyvin. Opetukseen, retkiin ja järjestelyihin meidän nuori oli tosi tyytyväinen, joten sitä ollaan myös me vanhemmat. Nuori tykkäsi henkilökunnasta, kommentti: ihania. Lentokentällä tuli vaikutelma, että matkanjohtaja oli kokenut ja tuli turvallinen olo jättää nuori hänen seuransa ja ohjaukseen.”

Suosittelee TRYcampsia

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa