Kielikurssi / Kielimatka

Kalifornia

Opi englantia Kalifornian lämmössä

Kaliforniassa aurinko paistaa ja palmut lepattavat. TRYcampsin kielikurssilla elät kuin elokuvissa, kokien amerikkalaisen unelman parhaat puolet tutuista nähtävyyksistä aina herkulliseen jenkkimättöön asti, samalla tietysti oppien englantia käytännön ja opetuksen kautta.

Katso video
Kielikurssi Kaliforniassa, jossa yhteiskuvassa kielikurssilaiset.

Kielimatka Kaliforniaan

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva Kalifornia on väkiluvultaan koko maan suurin osavaltio. Tällä pinta-alaltaan Suomea hieman isommalla alueella elää lähes 40 miljoonaa ihmistä. Kalifornia tunnetaan liberaaleista arvoista, loputtomista hiekkarannoista, lämpimästä ilmastosta ja korkeista pilvenpiirtäjistä. Osavaltio kuitenkin kätkee sisäänsä paljon muutakin, aina havumetsistä ja lumisista vuorenhuipuista aavikoihin ja elokuvista tuttuihin pikkukaupunkeihin. Kalifornia onkin melkeinpä kuin koko USA pienoiskoossa.

Kielikurssilla koet Kalifornian modernin sykkeen, joka on inspiroinut niin rokkareita, näyttelijöitä kuin innovaattoreita. Matkalle koet, kuinka unelmat on tehty saavutettaviksi ja ehkä tuotkin pienen palan amerikkalaista asennetta mukanasi Suomeen.

Asu mahtavassa jenkkiperheessä tai hotellissa

Kielikurssilla voit valita isäntäperhemajoituksen tai 2 – 4 hengen hotellihuoneen väliltä. Hotelleissa on aina perusmukavuudet, kuten oma kylpyhuone ja WC. Hotellissa majoittuu aina myös osa kielikurssisi aikuisista. Isäntäperheet taas ovat kaikki erittäin tarkkaan valittuja ja kaikki pohjautuu vapaaehtoisuuteen – emme maksa heille rahaa. Paikallinen ohjaajamme haastattelee ja kouluttaa perheet. Vierailemme perheiden luonaan vuosittain ja toteutamme aina taustaselvityksen. Perheet vievät sinua moniin mahtaviin nähtävyyksiin ja kokemuksiin – tietysti vietämme myös yhteistä aikaa grillaten ja esim. Horn holea pelaten.

Meillä et ole osa isoa massaa – saat yksilöllistä opetusta

TRYcamps-kurssit eivät koskaan ole koskaan massakursseja, joissa on satoja oppilaita. Meille on tärkeää se, että tunnemme kaikki opiskelijat. Opiskelu tapahtuu yksilöidyissä pienryhmissä, joissa jokaiselle tarjotaan oman tasonsa mukaista opetusta. Opiskelua on tarjolla viisi tuntia päivässä viitenä päivänä viikosta.

Koulussa sinua opettavat natiivin ja suomalainen opettaja. Natiivit auttavat sinua ääntämisessä sekä suullisen kielitaidon aktivoimisessa pelein, leikein ja esitelmin, kun suomalaisen open kanssa hiot kielioppia ja ymmärtämistä. TRYcampsin suomalaisilla ohjaajilla on kaikilla maisterintutkinto ja paikallisten oppaiden kanssa pääset harjoittamaan englannin puhumista ihan käytännössä.

Kaliforniassa on kaikkea – paitsi tylsää!

Kalifornia on kuuluisa upeasta aurinkoisesta säästään, mahtavista pilvenpiirtäjistään, mielettömistä huvipuistoista sekä loputtomista ostomahdollisuuksistaan. Kurssilla ei tekeminen lopu kesken ja meidän onkin tarkoitus nähdä ja kokea joka päivä jotain mahtavaa! Me TRYcampsillä räätälöimme vapaa-ajanohjelman, joka näyttää kohteen parhaat puolet. Ja mikä parasta, tähän ohjelmaan voit itsekin vaikuttaa. Jokainen oppilas saa äänestää osan retkikohteista ennakkoon verkkoympäristössä.

Kurssin tiedot

12-14 -vuotiaat juniorit sekä 15-19 -vuotiaat seniorioppilaat

21 päivää

 • opetusta viisi (5) oppituntia päivässä, viitenä päivänä viikossa
 • aamupala, lounas ja illallinen juomineen, myös ravintolaruokailua
 • majoitus isäntäperheessä tai hotellissa, jaettu 2-4 hengen huone, jossa oma WC ja pesutilat.
 • kurssijohtajan, opettajien ja ohjaajien palvelut 24/7. Päivystäväohjaaja ja -puhelin
 • vapaa-ajanohjelma (huom. retkipaketissa sisäänpääsymaksut)

Lisää yleistä tietoa kielikursseistamme löydät Kielikurssit-sivulta .

All Inclusive -lisäpalvelut

 • Welcome party
 • Golden Gate Bridge & Park
 • The Twin Peaks / Coit Tower
 • A day at the beach
 • A pool party with sodas & snacks
 • The redwoods (Armstrong Redwood park)
 • Local shopping trip / mall / outlet
 • Pier 39
 • Laivaretki San Francisco Baylla ja Alcatraz -vankila
 • Cinema / Rullaluistelu / Keilaus (2 toteutetaan)
 • Sports & outdoor games
 • Chiradelli Chocolate factory
 • Jelly Belly Sweet Factory Tour
 • Silly games
 • Happy go lucky -ice creams
 • Farewell party

  Me emme kerää kurssikohteessa nuorilta rahaa sisäänpääsyihin tai lippuihin. Meillä kaikki sisältyy retkipakettiin!

Kaikki hinnat näet ilmoittautumissivulla. Klikkaa haluamaasi kurssia sivun lopussa ja valitse omat lisäpalvelut ja näet kielikurssisi kokonaishinnan heti!

Kielikurssilaiset yhteiskuvassa Universal Studios -nähtävyyden edessä.

Elä unelmasi – Los Angeles, Hollywood ja Disneyland!

Kalifornian kielikurssiin on mahdollista liittää lisäretki, joka huipentaa koko kielikurssisi. Lähde mukaan pitkälle viikonlopulle Los Angeles -kaupunkiin! Elä unelmasi todeksi ja kävele Hollywood boulevardilla etsien suosikkisi tähteä tai kädenjälkiä. Ui, rentoudu ja ota aurinkoa Santa Monican tai Malibun iki-ihanilla rannoilla. Shoppaile tuliaisia, Oscar-patsas ja I love LA -paita! 

Toinen kokonainen päivä vietetään Disneylandin taianomaisessa maailmassa, jossa tapaat hahmoja, nautit iloisesta tunnelmasta ja esityksistä sekä tietysti mielettömistä laitteista mm. Star Wars (4 erillaista), Toy Story, Indiana Jones, Nemo ja vesi-, lumi-, avaruus- sekä erämäävuoristoradat. 

Sisältää: sisäänpääsyt päiväksi (Disneylandiin ja Universal Studiosille), retkiohjelman (mm. Hollowood sign, Santa Monica beach & Hollywood boulevard), kuljetukset, majoituksen jaetussa hotellihuoneessa, ravintolaruokailut sekä ohjaajan palvelut.

Hinta: Tämän retken hinta määräytyy oppilasmäärän mukaan ja se laskutetaan halukkailta huhtikuussa.

Mikki Hiiri ilman taustaa
Ilmoittaudu kielikurssille

Tulevat kielikurssit Kaliforniaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa