🛈 KESÄ24 on loppuunmyyty! Kesä 2025 myynnissä vielä vanhoilla hinnoilla. Ilmoittaudu tästä!

Toimitusehdot

TRYcamps kielikoulun toimitus- ja postitusehdot

Sovellamme seuraavia yleisiä toimitus- ja maksuehtoja. Lähettämällä verkkotilauslomakkeen sitoudut noudattamaan niitä. TRYcamps kielikoululla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöjä sekä sopimusehtoja ilmoittamalla muutoksesta verkkosivuillaan. Tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja.

Tilaaminen – asiakastiedot

Jotta voit tilata tuotteen tai tuotteita, sinun pitää antaa tilauslomakkeelle omat yhteystietosi. Emme luovuta asiakastietoja ulkopuolisille. Lue tarkemmin Rekisteriselosteesta, jonka löydät Yhteystiedot-sivuilta.

Henkilöasiakkaat

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos olet alle 18-vuotias, on sinun tilattava tuote(et) huoltajasi nimissä tai ilmoitettava myös huoltajan nimi ja osoite esim. Lisätietoja kentässä. Henkilöasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ennakkoon verkkokaupassa tai laskualla. Laskusta perimme laskutuslisän (6€). Tuotteet toimitetaan vasta, kun lasku / maksu on maksettu.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaan on aina ilmoitettava organisaation koko nimi ja Y-tunnus sekä yrityksen toimipaikka, toimitusosoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi yritysasiakkaisen tulee ilmoittaa erikseen oma laskutusosoite. Jos tarvitsette laskuun lisämerkintöjä (Laskun viitetiedot), voitte antaa tiedot Lisätietoja-kentässä. Yritysasiakkaalle toimitetaan elasku, joka erääntyy 10 vuorokauden kuluessa.

Maksuehdot

Jos laskua ei makseta ajallaan, muistutuslaskusta perimme muistutuslisän (5-10€/muistutus). Tarvittaessa lasku siirretään perittäväksi. Toimitetut tuotteet ovat TRYcamps kielikoulun omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (0, 10 tai 24%).

Toimitus- ja käsittelykulut lisätään hintaan.

Toimitus

Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian tilauksen jälkeen, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa. TRYcamps pidättää oikeuden toimittaa tilauksen osissa, jälki- ja lisätoimitukset lähetetään ilman lisäkuluja. Kaikki paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen aikana, vaikka pyrimme pakkaamaan tuotteet turvallisesti. Tarkista pakein kunto ja tuotteet vielä postissa, jos näet tai epäilet paketin vaurioituneen. Tee tarvittaessa jo postikonttorissa vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme toimittaa sinulle uuden paketin.

Toimituskulut

Tavallinen kirje (25 x 35,3 x 3 cm, max.50g)
4,50 € (sis. alv)

Iso kirje (229 x 324 mm x 3 mm, paino 500 g)
7,50 € (sis. alv)

Pieni paketti (maksimissaan 25 x 35,3 x 3 cm, >2kg)
11,00 € (sis. alv)

Iso paketti (maksimissaan 19 x 36 x 60 cm, >35kg)
16,00 € (sis. alv)

Monipakettilähetykset laskutetaan Postin painohinnoittelun mukaisesti.

Palautusoikeus

TRYcamps noudattaa kuluttajasuojalakia ja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus paketin nouto tai lähetyksen saapumispäivästä (laskien kaikki viikonpäivät). Palauttamisoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista – postiennakkolähetyksiä emme lunasta. Lähetä tuotepalautukset aina alkuperäisessä paketissa. Liitä mukaan kopio mahdollisesta laskusta sekä palauttajan tiedot ja palautuksen syy. Tuotehyvitys tehdään vasta, kun palautettavat tuotteet on tarkastettu ja saatu takaisin TRYcamps kielikouluun. Jos tuote on käytetty tai myyntikelvoton, veloitamme asiakkaalta tuotteen hinnan.

Tuotevirheet

Jos huomaat tuotteessa virheen, kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa. Ota tarvittaessa yhteys TRYcamps-kielikouluun ennen kuin palautat tuotteet. Korvaamme virheellisen tuotteen kuluitta ja pääsääntöisesti toimittamalla tilalle uuden tuotteen. Jos tuotteen uudelleen lähettäminen ei ole mahdollista, hyvitämme tuotteen hinnan.

TRYcampsin vastuu esteistä

Emme vastaa meistä riippumattomista ja ylivoimaisista esteistä (ns. force majeure) mm. viivästymisistä, tuotteiden kunnon tai toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Riitojen ratkaisu

Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. TRYcamps noudattaa ja soveltaa toiminnassaan Suomen lakia.