OLEMME HALVEMPI & LAADUKKAAMPI!
We know, you will love that our prices are lower
& quality orientation is higher!

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

TUTUSTU SAAMAAMME PALAUTTEESEEN

Give it a TRY and we will make your summer a better place!

Muista, että kaikki voivat lähteä TRYcamps-kielileirille! Sinun englannin osaamisen tasollasi ei ole oikeasti merkitystä. Me opetamme kertausta tarvitsevia, laiskahkoja, aktiivisia, osaavia ja hikkejäkin - KAIKKIA! Toistaiseksi ainoana kriteerinä on, että olet alle 18-vuotias. Toiveenne (äidit ja isät) on kuitenkin huomioitu ja erillisiä vain aikuisten kielileirejäkin suunnitellaan.

TRYcamps perustettiin vahvalle pedagogiselle osaamiselle ja kesäkielikoulun kokemukselle. Perustajamme on  tehnyt 24 vuotta töitä maailman suurimmalle kielikouluyritykselle opettajana, ohjaajana, kouluttajana, rekrytoijana sekä myyntitöissä. Hän tuntee heidän kielikurssituotteensa niin hyvässä kuin pahassakin. Muutama vuotta sitten oli kuitenkin aika ottaa askel tuntemattomaan, parempaan...

TRYcamps syntyi ja se haluaa olla kaikessa parempi, yksilöllisempi, laadukkaampi ja reilumpi. Tavoitteet ovat kovat, mutta niin on myös kokemus ja osaavien ihmisten verkosto. Näissä tavoitteissa on jo onnistuttu ainakin oppilailta, vanhemmilta ja henkilökunnalta saatujen palautteiden perusteella. Kiitos luottamuksesta. Työ jatkuu yhdessä uusien kielileirioppilaiden eduksi!

Here are 25 reasons why You should choose TRYcamps:

Opetus
1. Panostamme opetukseen! Kaikilla opettajillamme on maisterin tutkinto ja siksi emme tarvitse "tylsiä" oppikirjoja. Opettajat tekevät materiaalin itse. Painotamme kielen aktivoimista puhuen.
2. Paikalliset opettajamme ovat 100% natiiveja - eivät ulkomaalaisia, jotka "vain" asuvat paikkakunnalla.
3. Olemme ainoa kielikurssiyritys, joka antaa jokaiselle myös yksityisoppitunteja!
4. Saat enemmän opetusta: 5-6 h päivässä ja 5 päivänä viikossa. Koulupäivää ei muuteta retkeksi tai urheilutapahtumaksi.

teacher mix

MoL mix2

Opintokäynnit
5. Teemme opintokäyntejä oikeasti merkityksellisiin kohteisiin, esimerkiksi "Kuninkaallinen asunto", "Maailmansotamuseo" tai "Lontoon suuri tulipalo -näyttely". Emme valitse opintokohteiksi siltaa, jossa voit pelata kolikkopelejä tai kalastajamuseota - vain koska se on ilmainen!
6. Opintokäynteihin liittyy aina harjoitusmoniste, joka aktivoi sinua keskustelemaan ja etsimään tietoa kohteessa - luonnollisesti mobiililaitteetkin ovat käytössämme mm. dokumentoinnissa.
7. Kaikki opintokäyntitehtävät arvioidaan ja saat palautteet suoriutumisestasi.

Raha - hinta
8. Kaikki kielikurssisi retket ja vapaa-ajan sisäänpääsyt sisältyvät retkipakettiin, jonka ostat jo ennakkoon Suomessa. Me emme kerää sinulta yllättäen rahaa leffalippuun tai huvipuistoretkeen.
9. Sinun ei tarvitse myöskään varata rahaa bussi-, juna- tai metrolippuihin, sillä ne ostat ennakkoon Suomesta.
10. Voit itse käyttää kaiken taskurahasi matkamuistoihin, uusiin vaatteisiin tai herkkuihin.
11. Tiedät ennakkoon, mitä kielikurssisi kokonaisuudessaan maksaa. Kaikki kulut on tiedossa ennen matkalle lähtöä - ALL INCLUSIVE -periaate!

IMG_7963 p

IMG_6472p

Retket
12. Voit vaikuttaa retkikohteisiin äänestämällä suosikkiasi verkko-oppimisympäristössä ennakkoon. Retkikohteemme ovat aina laadukkaita - emmekä ole unohtaneet urheiluakaan. Haluamme sinun tietysti nauttivan kesästä ja kielileiristäsi!
13. Olemme tietääksemme ainoa kielikouluyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden mm. Harry Potterin studioihin, sillä haluamme tarjota sitä, mistä te nuoret tykkäätte!
14. Järjestämme järkeviä retkiä! Ei ole järkeä viettää 7-8h matkataksesi Lontooseen ja takaisin päiväretkenä. Ehdit viettää Lontoossa n. 3-4h.

Majoitus
15. Tarjoamme aina laadukasta majoitusta. Me emme majoita sinua koskaan sisällä tupakoivaan perheeseen, sillä emme järjestä massamatkoja, jossa meidän on vain saatava sinulle majapaikka ja tupakoimattomat perheet nyt vain loppuivat kesken. 
16. Emme tarjoa isäntäperheitä sellaisissa kaupungeissa, missä niiden laatu on heikkoa ja perheet asuvat jopa tunnin matkan päässä koulusta tai kurssin aktiviteeteista. Epäreilua!
17. Emme koskaan majoita oppilaitamme hostelleihin. Emme koskaan majoita sinua kerrossänkyyn muovitetuilla patjoilla tai huoneessa, jossa vessat ja suihkutkin sijaitsevat käytävällä, jopa eri kerroksessa. 
18. Maksamme isäntäperheille ruokarahaa lähes tuplasti kilpailijoihin verrattuna, jotta sinä saisit muutakin kuin makkaraa, muusia ja papusosetta paahtoleivällä.

travelodge

suomilippu

Enemmän vastinetta
19. Olemme edullinen (tietääksemme halvin) kielikursseja järjestävä yritys Suomessa. Emme maksa välityspalkkioita, johtajien bonuksia ja kuluta rahoja kalliisiin mainoksiin, bussikiertueisiin tai siihen, että entiset oppilaat saavat ilmaisia matkoja, kun kehuvat sinulle kielimatkafirmaa (huomaat ambassadorien blogit!).
20. Retkipakettimme ovat laajat ja kattavat. Saat ja näet enemmän.
21. Me viemme sinut myös ravintolaan syömään, jotta voit harjoitella ravintolasanontoja. Ja tietenkin tämäkin sisältyy hintaan!
22. Olemme suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen verosääntöjen mukaisesti. Toimintamme kasvoi 245% vuonna 2018! TERVETULOA MUKAAN LAADUKAALLE KURSSILLE!

Muuta tärkeää
23. Yhteishenki on meille tärkeää. Järjestämme paljon yhteisiä tapahtumia ja hauskoja hetkiä myös oppitunneilla, jotta tutustumme toisiimme. Me tunnemme oppilaamme - emme järjestä massakursseja.
24. Saat kielikurssitodistuksen lisäksi meiltä henkilökohtaisen "Report of Skills & Activity " -todistuksen. Se kertoo sinulle osaamisestasi enemmän ja siitä, kuinka kielikurssisi on sujunut.
25. Panostamme henkilökuntaan määrällisesti, heidän jaksamiseensa ja maksamme heille reilusti Suomen lakien mukaista päivärahaa. Seuraamme myös työtuntien määrää. Haluamme olla reiluja kaikille. Pelkällä "omenalla ja suklaapatukalla" ei elä, jaksa opettaa tai pitää sinusta huolta.

londoncamp15

 

Olemme reiluin,

laadukkain

ja silti HALVEMPI!

TRYcamps pitää huolta sinustakin - lähde rohkeasti kielileirille!

 


VALITSE LAATU JA PAREMPI HINTA!
Lennämme aina isoilla lentoyhtiöillä - kesällä'18 vain Finnair ja British Airways

KATSO TEKEMÄMME PIENI HINTAVERTAILU

TUTUSTU SAAMAAMME PALAUTTEESEEN